Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawo jazdy

ehem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć forumowicze,

Mam kilka pytań odnośnie prawa jazdy.

Zacznę od początku:

1. Ile czekaliście na wydanie prawa jazdy od czasu zdania egzaminu??(mile widziani kursanci z woj.Opolskiego)

2. Po jakim czasie cokolwiek wam się wyświetliło o was na stronie: http://pwpw.pl/

3. Jak wygląda sytuacja z jazdą samochodem bez prawa jazdy ,ale z wydanym kwitkiem z WORD'u( co po moich domysłach gówno daje).

4. Po jakim czasię możemy już zostać wpisani do bazy w Warszawie.

To chyba wszystko o co na ten czas chciałem zapytać. Jak będę miał jeszcze jakieś pytania to odpiszę.

Oczekiwałbym w miarę szybkich odpowiedzi ;).

Pozdrawiam ,Wojtek ;)

hersygna.png
Opublikowano

1. Tydzień

2. Tydzień
3. Nie ma takiej opcji
4. Jak odbierasz prawko jesteś wpisany.

Pozdrawiam.

@down
Z doświadczenia wolałbym poczekać ten tydzień, niż potem tłumaczyć sie i odmawiać przyjęć mandatów.

f.png

Opublikowano

Co do 3 punktu, możesz jeździć na tym kwicie jeśli wpłaciłeś na prawko i zostałeś wpisany do bazy. Jeśli Cię złapią dostajesz mandat za brak plastiku.(tak samo jakbyś miał już prawko, ale zapomniał go wziąć ze sb)

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

No tak. Tylko kiedy będę wpisany do bazy? Mam się domyślać- na oko?? Bez sensu troszkę ,a już mnie korci ,żeby wsiąść do auta :/

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...