Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Nodus,Textur,Mikstury

TenJedynyxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż wyszedł już minecraft 1.5 i chciałbym się dowiedzieć czy istnieje już nodus na 1.5 z optifine potrzebne mi na singa .

drugie pytanie ; Textur pack DNKU czy już jest na wersje 1.5?

trzecie pytanie ; Jak łączyć mikstury ? (przez jakiego moda)

Daje like

Opublikowano

Wujek Google nie Boli, ale tak już jest Nodus+OptFine na Wersje 1.5 Wystarczy Poszukać na YouTube :)

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

@up jednakże on jest bez optifine, mam ten sam a gdy wgrywam do minecraft.jar (z nodusem) tego optifine na 1.5 to mi crashuje minecrafta ;/

Opublikowano

SiemusVip tak samo mam ; 3 a wgrać jakoś inaczej nie umiem ;/. chyba że bym zobaczył jak w nodusie z optifine było zrobione postaram się też tak zrobić lecz nie wiem czy uda mi sie ; 3 .

Czekam na dalsze komentarze z pomocą ;/.

Opublikowano

1. Z of nie ma

2.Nie ma jeszcze.

3.Mikstury stakuja sie w modzie toomanyitems , bodajże.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nwm. poczekamy poczekamy, 1.5 dopiero wyszło więc nie spodziewajmy się jakichś cudów, ja z niecierpliwością czekam na bukkita i mody.

Opublikowano

Jak ja próbowałem sobie wgrać jakiś textur pack to mi się bugowały texturki ;/.

No jak coś to czekam czekam ;/. może ktos się znajdzie kto ma Nodusa z Optifine

Opublikowano

O ile mi wiadomo Nodusa na wersji 1.5 a przynajmniej teraz nie jest kompatybilny z optifinem.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

wygugluj i sam sprawdz, masz rączki?

Czyta się każdy post zanim się doda komentarz czyli komentarz zbędny .

Mi się textury nie bugowały jak je do minecrafta wgrywałem

Wgrywam texturki i zmieniają mi się tylko wejdzie do minecrafta obramowanie a kamiki miecze itp zostają takie same jak na ogrinalnym .

Podobno nodusa można wgrać starego (tą o 1 wersje niżej) do nowego wtedy będzie optifine i w ogóle lecz nie wiem jak to zrobić ;/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...