Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Blue Screen pod koniec każdej rundy?

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klikam przejdź i jeb BLU SKRIN. Od niedawna tak się dzieje.. Nie umiem sobie z tym poradzić bo to występuje pod koniec ,a gdyby było w środku gry no to łatwiej zaradzić. W sumie można powiedzieć że to się po skanowaniu pojawiło - COMBO FIXEM .Macie pomysły jak na to zaradzić?

Jak ktoś powie reinstall to przyjde mu pod dom.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

reinstall.

a tak na serio, jaki blad wyskakuje na tym blue screenie? jakbys go tutaj napisal to bysmy wiedzieli, ale w ciemno stawiam na ram/grafike

Opublikowano

zrób tak jak pisze niżej

1. Prawy klik na "Mój Komputer" => [Właściwości]
2. Następnie zakładka [Zaawansowane] i przy tytule "Uruchamianie i odzyskiwanie" klik na [ustawienia]
3. Odznaczasz opcję automatycznego restartu w razie krytycznego błędu.
4. Gdy pojawi się Blue Screen spisz kod i/lub tytuł błędu albo daj tutaj zdjęcie.

dasz ten błąd do działu "komputery" i ktoś tam ci powie co jest powodem blue :)

Opublikowano

Czlowieku nie uzywaj ComboFixa jak nie masz zilonego pojecia o kompach, ja tez sie zalatwilem tym programem, on moze duzo pomoc ale zjebac tez potrafi, ja bym stawial na RAM, i powaznie sprobuj reinstalla zrobic, chociaz jezeli to problemy ze sprzetem to i tak nic nie da

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Ja pierdole... Hahah Dlaczego akurat jak wygrywam to mam tego blue screnna? Przegrałem i nic się nie pojawiło..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...