Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi na PPA ^^ :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak ostatnio zacząłem się interesować zarabianiem przez PPA, nawet ściągnąłem program do aplikacji i zrobiłem konta na różnych stronach. Tylko tak się zastanawiałem czy nie lepiej pracować w grupie? No i postanowiłem założyć temat na forum gdzie uzbieram małą grupkę ^^

Najlepiej jakby były to osoby początkujące.

Wzór podania:

Numer GG:

Imię:

Dlaczego ty:

Coś o sobie:

Na co chcesz przeznaczyć pieniądze:

Czy masz już jakąś wiedzę na temat zarabiania przez PPA(jak tak to jaką):

Osoby które będą bały się zrobić jakiegoś konta lub... bla bla bla.. zostaną wyrzucone z grupy.

Opublikowano

W sumie dopiero zaczynam więc mogę się zgłosić.

Numer GG: 40859663

Imię: Patryk

Dlaczego ty: Umiem pracować w grupie, także zaczynam od początku tak jak Ty

Coś o sobie: Podam na gg jak konieczne.

Na co chcesz przeznaczyć pieniądze: Na nic, bd je sobie trzymał na jakies drobne upominki dla dziewczyny itp.

Czy masz już jakąś wiedzę na temat zarabiania przez PPA(jak tak to jaką): Mam bardzo małą. Mniej-więcej ogarniam o co w tym chodzi :)

Pisz gg jak cos

skpUo.png

Opublikowano

Numer GG: 19163328

Imię:Adrian

Dlaczego ty: Trochę ogarniam PPA jak na swój wiek i umiem pracować w grupie

Coś o sobie: to co up

Na co chcesz przeznaczyć pieniądze: Na różne wydatki a szczególnie na hobby którym jest speedcubing i nie ukrywam że to hobby trochę kosztuje.

Czy masz już jakąś wiedzę na temat zarabiania przez PPA(jak tak to jaką): Dopiero zaczynam ale jakąś wiedzę posiadam.

Opublikowano

Przyjęci! Czekam na dalsze podania!

ps. to że zmienicie czcionkę lub kolor czcionki to nie znaczy, że wasze podania będą lepsze od innych. (nie zwracam na takie rzeczy uwagi)

Opublikowano

Ja tez zaczynam i chce zgarnac troche kaski :D

Numer GG: Niemam gg ale mam skype : gravity792

Imie:Szymon

Cos o sobie: Jak na swoj wiek ogarniam ppa i wiem o co w tym chodzi

To co up

Pieniadze chce wydac glownie na jedna gre oraz na drobne upominki dla dziewczyny.

Wiedze na temat ppa jakas mam.Dopiero zaczynam wiec nie jestem jakims mistrzem :P

nostaleh.png
Opublikowano

Numer GG:42937243

Imię:Filip

Dlaczego ty:Chce zarobić, troche ogarniam

Coś o sobie:Jestem ogarnięty

Na co chcesz przeznaczyć pieniądze:najpierw rozwinąć to ppa, a potem na cos dla siebie

Czy masz już jakąś wiedzę na temat zarabiania przez PPA(jak tak to jaką):troche ogarniam, bo kiedys byl wildarr i czegos sie nauczylem

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Numer GG: 28986296

Imię: Marcin

Dlaczego ty: Chcę trochę zarobić, znam się trochę na zarabianiu w necie (surfbary, trochę ppa i podobne)

Coś o sobie: Szybko się uczę. xD

Na co chcesz przeznaczyć pieniądze: Ogólnie na gry. :D

Czy masz już jakąś wiedzę na temat zarabiania przez PPA(jak tak to jaką): Zaczynam więc nikłą ale szybko ogarniam.

gnYrBkB.png

Opublikowano

Dobre to i co będziecie robić hacki do gier ,gdzie tego pełno jest? Ja proponuje samemu na własny rachunek, a wystarczy trochę wymyślić i jest pomysł bo potem płacze będą ,że was ojebał ;)

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Przyjęci. Potem dodam na gg.

Ludzie nie mam zamiaru nikogo oszukiwać itd... Każdy będzie zarabiał sam na siebie nikt nie będzie się dzielił zyskiem my jedynie co to będziemy sobie pomagać aby zyski były większe.

Hackami będziemy się zajmować na początku wtedy będą rozmyślańd inne pomysły jeden już mam.

Opublikowano

Spróbować nie zaszkodzi

Numer GG:1360414

Imię:Seba

Dlaczego ty:Jak się nie wie o co chodzi to chodzi o pieniądze, ponadto każdy potrzebuje jakiegoś złocisza.

Coś o sobie:Jestem osobą cierpliwą a gdy trzeba pracowitą

Na co chcesz przeznaczyć pieniądze: Samochód, rozrywka itp. jak np. kino, ulepszenie komputera, wspólne wyjścia ze znajomymi

Czy masz już jakąś wiedzę na temat zarabiania przez PPA(jak tak to jaką):Wiem na czym to polega, lecz jak skutecznie zarabiać nie.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Spróbować nie zaszkodzi

Nie, nie powstrzymam się. Mamy podróżnika w czasie, towarzysze!

@tematycznie

A autor widzę zignorował mój post. Hehe.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Dobra przyjęci. Tyle osób starczy chyba że ktoś naprawę chce się zgłosić to niech napisze ale nie obiecuje że go przyjmę.

EDIT

Up

Nie zignorowałem, odpisałem tobie i jednemu użytkownikowi w tym samym poście tym samym zdaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...