Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

koszt Gift kod

MCH01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)
Orientuje sie moze ktos ile kosztuje (zł) na dzien dzisiejszy Giftcode do minecrafta ?
Z gory Dzieki ;)

Opublikowano

Nieraz można zachaczyć za mniej ta cena to minecraft.net choć na allegro można taniej ale też są oszuści :) nie chodzi mi o te konta za 5 zł !

Opublikowano

Nieraz można zachaczyć za mniej ta cena to minecraft.net choć na allegro można taniej ale też są oszuści :) nie chodzi mi o te konta za 5 zł !

Dzieki za ostrzezenie bo juz mi ktos doradzil zeby na allegro ale lepiej nie ryzykowac :)

Opublikowano

Na allegro.pl masz za 95.00 zł Gift Coda oryginalnego + 50% zniżki na każdy serwer minecraft z hostu pixelteam.net

Na allegro.pl masz za 95.00 zł Gift Coda oryginalnego + 50% zniżki na każdy serwer minecraft z hostu pixelteam.net

A ten hostkin jest prawie najtańszym 7 zł najtańszy sewer a slotów masz nielimitowaną ilość sam ustalasz ile chcesz

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

a, że tak się w trące.

ile oryginalny mc?

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

No to masz odpowiedz na górze ;> Na minecraft.net możesz kupic za prawe 90 zl ; ] Na allegro sa troszke taniej , ale nie zawsze jest pewnosc ze dostaniesz giftcode :> Ja mam z allegro kupywane rok temu za 35 zł i gram do dzisiaj ;]

Opublikowano

No to masz odpowiedz na górze ;> Na minecraft.net możesz kupic za prawe 90 zl ; ] Na allegro sa troszke taniej , ale nie zawsze jest pewnosc ze dostaniesz giftcode :> Ja mam z allegro kupywane rok temu za 35 zł i gram do dzisiaj ;]

To było w czasach bety , teraz nie kupujcie tych giftkodów za 30-40 zł.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Na minecraft.net nie jest tanio, do 90 zł, jeżeli chcesz kupić taniej i już się na to zdecydujesz, to co najwyżej allegro, ale zawsze jest możliwość, że takiego właśnie kodu nie otrzymasz.Jest sporo oszustów.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Około 87.00 zł

50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...