Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tekstura mikstury i błąd połączenia z serwerem

kingflame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

-W którym pliku są schowane tekstury mikstur? (Za cholere znaleźć nie mogę -.-)

-Co zrobić, gdy wyskakuje błąd Connection timed out: connect? Serwer jest na wykupionym serwerze, dzieje się tak tylko mi. Innym kumplom nie. Zapora i antywir wyłączone. Raz pomogła reinstalacja, jednak do pierwszego restartu kompa. W ogóle gra nie widzi adresów z literami ( np. sg.costamcostam.pl:25621 lub gnojnikimale.pl ), natomiast składające się z samych cyfr nie ma problemu ( np. 168.192.52.12).

Tenkju.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Wykonaj ping dla danego adresu www, dzięki temu poznasz adres IP (składający się z cyfr tj. 0.0.0.0).

Opublikowano

Że też wcześniej na to nie wpadłem! Dzięki :D

A może ktoś wie gdzie te teksturki ukryte?

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Opublikowano

Tekstury ikon/przedmiotów?

../gui/items.png bodajże.

Opublikowano

Znów nie działa. Dziwne, że do niektorych serwerów działa na literowym i cyfrowym adresie, niektorych tylko cyfrowych lub nie działa w ogole. Najgorzej, że nie moge wejsc na mój własny serwer :0. Zmieniłem serwery dns i nic. Przeinstalowalem jave, Dalej nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...