Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Oddalenie kamery.

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, oglądając filmy na YouTube zauważyłem ,że niektórzy YouTuberzy(Gimperr,kamruz) mają bardziej oddaloną kamere... Tak ,że na midzie ogarniają cały swój lane krzaki i jeszcze troche poza krzakami (po jednej i drugiej stronie)... Tutaj pytanie jak to zrobić? Czy zależy to od monitora czy od ustawień w grze.

Opublikowano

Każdy widzi tyle samo, nie ważne czy ma większy ekran, czy inne ustawienia w grze. Nie możliwe, że mają bardziej oddalone. A jak mają, to znaczy, że mają zoom hack'a ;o

279981407253602336505.png
Pasjonat
Opublikowano

Domyślnie chyba jest ustawiona maksymalna, zmieniasz ją w ESC>Grafika.

BTW: widziałem na YT filmik jak koleś gra na 8 monitorach i ogarnia 1/4 mapy dominiona na raz ;d

.

Opublikowano

Wyślij

Hmm , np karmuz jak gra na midzie to kamerką ogarnia krzaki i jeszcze troche. Moge wysłać dwa screeny jak Ja mam , a jak ma on.

Opublikowano

Spróbuj wejść w Confing i otworzyć plik Game.cfg przez notatnik i tam Gdzie masz Height&Width ustawić sobie jakąs rozdzielczość , wpisz taką jaka by Cię mogła zadowolić i sprawdź Ją w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...