Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tuor Serwer Metin2

PDGJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem ze zalogowaniem się na prywatny serwer tuor, ponieważ mam kanły CH OFF a na stronie pisza ze jest włączony.Pisze:Zostaniesz połoczony i dalej nic. Proszę o pomoc.Dodam, że pobralem klienta Mirror2.

Opublikowano

przeciez launcher to łatka i też mam ten sam problem, pisze "Zostaniesz połączony z serwerem..." i nic dalej sie nie robi, stoi w miejscu ;/

Opublikowano

nadal nie działa

a koleś up napisał "pobierz nowego klienta" ja pobralem te mirror 1/2 z zakładki "Download" i to jest podobno ten stary klient, skąd pobrać tego nowego ? Ktoś jeszcze pisał "pobierz nowego klient z strony głownej a nie z zakładki download", tyle że ja nie moge znaleść na stronie głównej linka do sciągniecia

Opublikowano

no włączam go i jest normalnie Ch1/Ch2 itp i przy nich pisze offline, a jak wpisuje passy to pisze "zostaniesz polaczony z serwerem" i stoi w miejscu ;/

Nostelon napisz do mnie na gg: 13202963, może jakoś uda nam sie ten problem rozwiązać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...