Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lumia 710 aktualizacje i te sprawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam problem w Lumią 710 ponieważ nic nie mogę z nią zrobić.

Telefon działa sprawnie ale chodzi tu głównie o program Zune bez którego telefon jest praktycznie bezużyteczny.

Gdy podpinam telefon do komputera , normalnie Zune się uruchamia ale jeśli chcę coś wrzucić na telefon to wtedy pokazuje się

x6eeqoZ.jpg

Nic nie można z tym zrobić, próbowałem na wszystkich slotach usb (mam ich 6)

Nawet inny kabel nic nie dał.

W internetach są rozwiązania ale nic nie pomaga, próbowałem fix item i też nic..

Nie mogę telefonu sformatować bo mam zdjęcia których nie chcę stracić

Proszę o pomoc, za mądre odp. dam like ;)

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Pomogłem? Zostaw Lajka ;)

Opublikowano

Jeśli próbowałeś rozwiązać podanych w sieci i nie działają no to musisz przywrócić telefon do ustawieniań fabrycznych. Jeśli nie chcesz stracić zdjęć skopiuj je na skydrive o ile masz dodane konto Microsoft, jeśli takiego nie masz załóż je i dodaj do telefonu i prześlij zdjęcia na skydrive i zresetuj telefon.

PS: A reinstalowałeś ZUNE?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tak, kilkanaście razy, dzięki za pomoc, ale aby później z tej chmury to ściągnąć to muszę na to samo konto MS?

Bo przy okazji zmieniłbym sobie konto Xbox, bo kiedyś ustawiłem byle jakie a teraz mam xboxa i chciałbym mieć tu i tu ;)

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Opublikowano

To chyba logiczne, że jeśli wrzucisz na jedno konto to raptem magicznie nie pojawią się te zdjęcia same z siebie na innym koncie. Załóż sobie nowe i dodaj do telefonu. Ale aby dodać nowe konto główne do telefonu musisz zresetować go do ustawień fabrycznych.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Czyli jestem w dupie? nawet jakbym bardzo chciał to nie pamiętam hasła....

A jeśli zrobię format telefonu to zostaną numery?

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Opublikowano

Powiedz mi w jaki sposób?

Nie ogarniam tego głupiego systemu.

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Opublikowano

Nie zrzucisz na kartę do tego jest Konto Windows Live, z nim synchronizujesz wszystkie dane i nawet po formacie większość z nich jest przywracana po dodaniu konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...