Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Suisei no Gargantia

Asparte 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

44754.jpg

Rok produkcji: 2013

Gatunki: Sci-Fi

Akcja jest osadzona w dalekiej przyszłości. Ludzie walczą przeciw rasie "Hidiaazu". Podczas jednej z walk, Redo i jego broń Chamber zostają wessani do dziury czasoprzestrzennej. Gdy Redo budzi się zauważa, że znalazł się na Ziemi, planecie na granicy galaktyki. Cała planeta zalana jest wodą, a ludzie mieszkają na gigantycznych statkach. Redo trafia na jeden ze statków, Gargantię, i zostaje zmuszony do sielankowego życia. Nie trzeba chyba mówić jakim jest to zaskoczeniem dla pochłoniętego walką Redo?

Premiera: kwiecień 2013

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@

Anime to mnie mile zaskoczyło. Szczególnie fabuła i bohater, podróż w czasoprzestrzeni (czyli wszystko, co w moich gustach). Kreska kobiet trochę różni się od innych anime, ale myślę, że z tym nie ma problemów. Mogę nawet stwierdzić, że jeśli w następnym odcinkach dalej będzie mi się tak podobało, to nawet ma szansę u mnie na top1 sezonu.

Mam pytanie: jest gdzieś manga online tego anime? Czy ono nie bazuje na mandze? :( wczoraj szukałem i nie znalazłem, a z chęcią bym sobie poczytał, bo do niedzieli/poniedziałku nie ma co tyle czekać.

@edit: Dlaczego po kilku dniach jest już drugi ep? :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...