Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dopisać coś do Tabeli Bonów

Gość Steam343

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, mam tabele bonow na swoim serwerze tylko jak chce ją edytować znaczy dopisac do niej jakiś bon poniewaz go nie posiada to nalicza mi tylko za jeden item czyli mam 2 itemy np. na omdlenie 15, powinny dawac omdlenie 30 ale nalicza mi tylko 15. prozse o pomoc leca plusy ++

Opublikowano

co oznaczają te cyfry ? chodzi mi o to liczbę 69, o co z tym chodzi w tabeli bonusów uiinventory.py

self.GetChild("Sword_def_Value").SetText(str(player.GetStatus(69)))

Opublikowano

co oznaczają te cyfry ? chodzi mi o to liczbę 69, o co z tym chodzi w tabeli bonusów uiinventory.py

Nie wiem co oznaczają te cyfry ale wartości bonusów nie otrzymasz dwukrotnie jeśli w tabeli zrobisz np

ATT_BONUS_TO_MONSTER - silny przeciwko potworą

ustalisz na 2 slotach to szansa na ich "włożenie" będzie dwukrotnie wyższa niż innych bonów. Pozdrawiam

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

chyba sie nie rozumiemy mi poprostu tabela zle nalicza, liczy tylko bony za jeden item a chce sie tez dowiedziec co onznaczaja te liczby, ++ za po moc

Opublikowano

zrozumiałem to tak :

masz broń 5% omdlenie i buty 5% omdlenie i nadal jest 5% na omdlenie ?

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...