Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zadziałają mi te gry, czy pogram normalnie.

Fanatyczny *_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, czy zadziałają mi te gry, jest ich kilka :P Oto mój sprzęt: Windows XP , 2 GB RAM , KARTA GRAFICZNA NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB. Procesor dwurdzeniowy 2,2 GHz. Jeśli jeszcze coś potrzebujecie , pisać. A oto gry o które pytam:

1. Just Cause 2

2. Sniper Elite V2

3. Call of Duty Modern Warfare 3

4. Mass Effect 3

I to narazie tyle, chyba że jeszcze coś mi przyjdzie do głowy :) Z góry dzięki !!! :D

Opublikowano

Podpinam się pod pytanie. Mam podobny sprzęt tylko trochę lepszy procek. I czy będzie działał sleeping dogs (bez lagów byle by w miare ładna grafka była). Dodam, że sleeping dogs działa na vista/seven.

Opublikowano

Mass Effect 3 pójdzie raczej, może nie na najwyższych, ale pójdzie. U mojego kumpla na kompie-dziadku ME3 działał spokojnie. Co do reszty gier nie odpowiem, bo nie wiem.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Podaj mi czy ram DDR2 czy DDR3 i ilu bitowa jest twoja karta graficzna. Polecam program CPU-Z, aby to sprawdzić.

2rzw9iv.png

" Waiting for summer "

Opublikowano

Scyzors, jeśli masz lepszy procek, SD zadziała Ci na bang. :P

Nie wiem czy to jest to, jeśli nie poprawcie: Type: DRR Channels# Dual. Hmm?

Chyba raczej nie to :D Powiedzcie gdzie w CPU-Z to sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...