Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Survival-Wojny Frakcji Są 2 team. Zobacz wiecej!

ChRaNu

Server Survival-Wojny Frakcji. WL  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie taki server?

• Tak
      4
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Wpadłem na pomysł ( z kolegą ) na zrobienie servera survival-wojny frakcji. To nie będzie kolejny server gdzie, ludzie będą siedzieć i

się nudzić. Będą 2 team Red And Blue. Robię ta ankietę by się dowiedzieć czy chcielibyście coś takiego. Jesili macie jakieś pytania, to piszcie w

komentarzach.

Server: 10 Slotowy Wojny będą prowadzone 5 na 5 może 20 slotowy :D

WL: ON

Potwory: ON

Zwierzęta: ON

Nether: OFF - Będzie Sklep

End: OFF

Server: Non Hamachi

Opublikowano

Chyba taki pomysł nie jest pierwszy.. Ale, jeżel na prawdę FAJNIE to rozkręcicie, to może być..

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Jest to nie Pierwszy Taki pomysł i żaden nie wypalił, dlaczego?

System Frakcji czyli Plugin "factions" jest beznadziejny i sens gry pomiędzy walką 2 frakcji jest beznadziejny, najlepiej zrobić 2 Cuboidy 100x100 Dać odpowiednie flag i niech się biją :).

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

@up

Zgadzam się z Tobą..

@topic

Jedyny sens jaki widzę w tym, to gdyby plugin frakcje był zmodyfikowany. Wtedy mogłoby być fajnie :)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Jest to nie Pierwszy Taki pomysł i żaden nie wypalił, dlaczego?

System Frakcji czyli Plugin "factions" jest beznadziejny i sens gry pomiędzy walką 2 frakcji jest beznadziejny, najlepiej zrobić 2 Cuboidy 100x100 Dać odpowiednie flag i niech się biją :).

To nie bedzie że będzie Plugin na frakcje to bedzie tak ja muwisz mapka 1200 Kratek Kwadratowych :D I zakładamy gildie :D a potem sie lejemy

Ale chwila , będą dwa teamy i co dalej? Powiedz coś więcej.

Co dalej dalej pomysilimy bo to tylko ankieta czy takie coś nyście chceili

czy ja wiem pełno takich serwerów jest ale czemu nie kazdy gra tam gdzie chce wiec powodzenia

Dzieki.

Ja jestem na tak i daj mi IP na skeypie : Devilan.fierek chyba mnie masz:D

Ip narazie nie bedzie bo server nawet jeszcze nie stoi to jest tylko ankieta czy chcecie takie cos.

@ref

Opublikowano

Ja bym radził zrobić coś podobnego jak na kwadratowej masakrze 3 czyli 2 teamy i wojny pomiędzy wyspami a dla urozmaicenia np. 4 teamy ^^ i zebrać ludzi z mpc to pogierki ja bym zagrał.

Co do tego pomysłu nie jestem przekonany.

Opublikowano

Ja bym radził zrobić coś podobnego jak na kwadratowej masakrze 3 czyli 2 teamy i wojny pomiędzy wyspami a dla urozmaicenia np. 4 teamy ^^ i zebrać ludzi z mpc to pogierki ja bym zagrał.

Co do tego pomysłu nie jestem przekonany.

Pomysile nad 4 team ale wyspy na 100% będą :D

Ale po czym mam oceniać? Po tym że będą dwa teamy? Dopisz coś .

[/quote

Pomysile nad 4 team ale wyspy może :D

Opublikowano

Mogę pomoc w postawieniu takiego serwera , jesli chodzi o serwer mc pisz na skype :domati.pl i na start powiem ze to nie bedzie jakies 10 - 15 slotow na 512 mb ramu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...