Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devil Survivor 2 The Animation

Asparte 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

47191.jpg

Rok produkcji: 2013

Gatunki: Demony, moce nadprzyrodzone

To anime to historia licealistów, którzy otrzymują email ze strony przepowiadającej śmierć. Tajemnicze stworzenia przybywają na ziemię, a uczniowie podpisują pakt pozwalający im na przywoływanie demonów.

Zapowiada się interesujaca produkcja z troche mroczniejszego gatunku. To w sumie i dobrze, bo ostatnio na tym polu było średnio(ostatnią poważniejszą dobrą produkacją było Shinsekai yori). Mnie ten setup kupił, także pozycja ląduje do must watch.

Premiera: 4 kwietnia 2013.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Ale to druga część ja mam pytanie co do pierwszej był jakiś sezon albo film lub cuś, czy tak sobie dwójke wjebali xD bo fabularnie zapowiada sie spoko ale to druga część więc wolałbym wiedzieć czy coś ważnego było w pierwszej.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie ma pierwszej części. Trzebaby było zagrać w jedynkę, żeby wiedzieć, chociaż myślę, że rzucając się od razu na 2 sezon, studio wie co robi.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Horror? Dużo krwi, jakieś dramaty? Jeśli tak to jak najbardziej:-) Skoro rzucili się na 2, to pewnie serie nie mają powiązania lub będą walić wspomnieniami na lewo i prawo^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@

Dyskusje można zacząć w końcu już 1 ep z eng subami jest

Mnie zbytnio 1 ep nie urzekł, ale na tle innych anime, które już również wyszły prezentuje się zaskakująco dobrze (póki co konkurować z nim mogą tylko Hataraku Maou-sama!, Karneval - oczywiście wg. mnie)

Opublikowano

Trochę mniej brutalne od gantza ale przypomina trochę to prawda , kreska w tym anime jest dobra co jest u mnie + bo lubię te nowe kreski z przełomu 2012/2013 roku

1369851372-U355713.png

by Regman

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...