Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Craftbukkit 1.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Od pewnego czasu zauważyłem, że niektóre serwery zostały zaktualizowane na wersje minecraft 1.5. Mógłby mi ktoś podać link do pobrania CraftBukkita na wersje 1.5? Na oficjalnej stronie bukkita owego linku nie ma. Bardzo chciałbym zaktualizować mój serwer.

Opublikowano

Na niektórych hostingach prawdopodobnie jest już wprowadzona wersja 1.5 ;) Słyszałem, że na ycraft jest, ale nie mam pewności

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Nie które serwery wystartowały już na 1.5 gdyż nie mieli co robić to przepisali craftbukkita z 1.4 na 1.5 co nie jest problemem dla dobrych programistów.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Nie ma craftbukkita z numerkiem 1.5.

Została jedynie zmieniona wersja weryfikacyjna dla Minecraft'a z 1.4.7 na 1.5.

Podsumowując, silnik dalej opiera się na 1.4.7.

Opublikowano

Tego bukkita jeszcze oficjalnie nie ma

Jak już, to craftbukkita.

Opublikowano

LOL przeciez te pierwsze serwery byly pvp bez niczego i bez pluginow nikt niczego nie zmienial wystarczylo wbic na minecraft.net i pobrac pliczek startujacy serwer :D

Takie fake dla sciagniecia graczy ;d jak crreperword i 80% autobotów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...