Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za moda

pecet11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

dawno temu dostałem (ponad rok) bana za moda na serverze Pandoramt2,

niedawno odwiedziłem forum i napisałem do admina z prośbą o możliwośc odbanowania...

lecz mnie olano.

Mam pytanie, czy jest jakas inna szansa na wejscie na zbanowane konto?

nie wiem, np czy są takie dni gdy cos się dzieje na servie jakies prace podczas których wszystkie konta zbanowane były by odbanowane? xD

zeby tylko itemki mozna było zabrac...

Proszę o odpowiedz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za moda jest ban perm , nie ma szansy na odwołanie.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

tyle czasu mineło ... chętnie bym tam znowu zagrał lecz na nowo? za dużo czasu spędziłem na tamtym koncie..

Te konto może w ogóle jeszcze gm odbanowac? xD nie wiem jak to tam działa..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

praktycznie dlaczego za tego moda' jest ban na zawsze, ja go używałem do szybszego przemieszczania się po atlantydzie... nic innego tam nie można było robic, były jakies inne zakładki ale nie działające

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Legenda
Opublikowano

Z jakiej racji masz dostać ub? Pomagałeś sobie niedozwolonym oprogramowaniem, byłeś nie fer wobec innych i nie stosujesz się do regulaminu, więc nie licz, że coś dostaniesz. 100% nie odblokują Ci konta!

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Konto zawsze mozna odblokowac ale nie widze szans na jego odblokowanie. Chyba ze przekupisz ktoregos z ga/gm... Zalezy kto ma dostep do panelu.

Opublikowano

Czesc,

dawno temu dostałem (ponad rok) bana za moda na serverze Pandoramt2,

niedawno odwiedziłem forum i napisałem do admina z prośbą o możliwośc odbanowania...

lecz mnie olano.

Mam pytanie, czy jest jakas inna szansa na wejscie na zbanowane konto?

nie wiem, np czy są takie dni gdy cos się dzieje na servie jakies prace podczas których wszystkie konta zbanowane były by odbanowane? xD

zeby tylko itemki mozna było zabrac...

Proszę o odpowiedz.

Nie ma, żadnych dni w których konta zostają nagel odbanowane, to by mogło nawet zniszczyć serwer.

praktycznie dlaczego za tego moda' jest ban na zawsze, ja go używałem do szybszego przemieszczania się po atlantydzie... nic innego tam nie można było robic, były jakies inne zakładki ale nie działające

Automatycznie akceptujesz regulamin, gdy wchodzisz do gry.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

tyle czasu mineło ... chętnie bym tam znowu zagrał lecz na nowo? za dużo czasu spędziłem na tamtym koncie..

Te konto może w ogóle jeszcze gm odbanowac? xD nie wiem jak to tam działa..

Działa to w ten sposób że jeżeli widzą w logach że używasz innych plików clientowych kto w bazie danych cie banują , a tym bardziej na tym serwerze możesz pożegać sie z kontem bo administratorzy praktycznie nie zaglądają tam. Jeżeli owe konto zostanie tam zbanowane to na stałe , ale trzeba mieć już totalnego pecha żeby coś tam wyłapać. Niestety będziesz musiał grać od nowa.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...