Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem "program half life launcher przestał działać" ale cos innego niz inne problemy

life4107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzialem juz takie tematy w ktorych maja problem ze jak wlaczaja cs to im wyskakuje "Program half life launcher przestał działać" ale ja mam inny problem chodz podobny.

Ja normalnie wlacze cs i jest ok ale jak chce wbic na serwa to wbije a za chwile lagnie (fps spadnie do 6)i wtedy mi sie wylacza cs i wyskakuje "Program half life launcher przestał działać"

Mam oczywiscie windows 7

HELP

Opublikowano

Odpalaj cs'a jako admin i w trybie zgodności z winxp.

Jakiego masz patcha?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

probowalem jeszcze na inne serwery wbic wbilem na mape ale fps zaczol mi skakac [normalie mam 60] a skakal mi do 20 i cielo niestety. A na tamten co wczesnie nie wbije.

To napewno nie wymagania bo wczeniej mi normalnie dzialal.

A tak wogole to problemy zaczely sie dziac gdy zmienilem windowsa z XP na 7 i zmienilem plyte glowna bo sie spalila tamta.

Nie znam sie za bardzo ale moze to jakis problem ze karta nie jest zintegrowana zaraz napisze sprzet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...