Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Zarobic aby sie dorobic?-Zarobek na Balantia.pl

WrysiekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób 1

Wbijamy 35lvl.Robimy najlepiej wojownik body (szybkie bicie z konia i duzy atak) robimy Aure i Berserk na M1 i lecimy na Metiny i Best.Kapitany w M2.(Bijemy je oczywiscie z rekawiczka)

Drop:Instrukcje,Zbroje bronie itd +7/8/9,Z bestow kamole i fms,ribki,antyki,koziki,jesionki.

Mapa respienia sie metinow:

2lm9sfk.jpg

Sposób 2

Robimy Dropka 7lvl dodajemy go do gildi.Gdy juz to zrobimy bijemy moby w m1 (dziki wilki itp) zwołujemy kilka grupek a po ubiciu ich oddajemy cały exp do gildi.Sellamy lub otwieramy Balantyjskie,Dodania i zmianki sellamy lub uzywamy na eq. :)

Sposób 3

Robimy Woja mental najlepiej 10lv robimy eq+8/9 i lecimy na małpy do łatwego lochu i dropimy Medale Konne.Dropimy z Rekawiczka

Sposób 4

Robimy woja mentala 15lv,zakładamy rekawiczke i lecimy na mini bossy w m1 (np.Lykos)

Drop:Kamienie Duchowe

Mam nadzieje ze tut sie komus przyda jesy to mój pierwszy tut wiec prosze o łagodna ocene.Jest juz 1 tut o zarobku na balanti na forum ale ja chciałem napisac swoj :)

Pomogłem?Licze na + :)

76561198062289050.png

Opublikowano

Dokładnie tam to trzeba +90 mieć aby się dorobić.

Edit

Popatrz na shady na poczatku nikt mu bosow nie zabieral i w 1 dzien zrobil eq warte terz z 3k zl

Nie koniecznie mozna sie dorobic na dropkach o niskich lv np.Kamole z mini bossow :)

76561198062289050.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam dodać taki sposób:

Robisz postać 35lv (najlepiej body), robisz eq na mistyki i buffa i zakładasz PT 3 osobowe. Wchodzisz na WM z rękawicą i bijesz moby na 1 piętrze (metka nie ruszamy). Dropimy tu sporo zmianek.

2nsj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...