Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Stare czasy

Rybsonx

Jaki styl Harda chcecie??  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki styl Harda chcecie??

• Max Tryton i stalka
    • Max smiercio i niebian
    • Stalka badz niebian?ka i Truta
      0
    • Stare czasy only stalka i truta itp
  2. 2. Jakie Raty ?

• exp x5/drop x3 / yang x3
    • exp x3/drop x 3/yang x3
    • exp x7/drop x5 /yang x5
  3. 3. Co ma lecie? z mobów i metinów ?

• Ku/eq+4/5/6/ , kd+0-4, dodania/zmianki i szkaty z których lec? jakie? bajery
    • Ku/eq+6/7/8 , kd+0-5 / dodania i zmianki i szkaty z ksiegami 1-7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

50beaaaa3ab5536481b2ab20c5000eab914c06e4

Witajcie większość z was zapewne tęskni za starymi czasami metina przed dodaniem 105lvla i innych gratów otóż,

ja postanowiłem zrobić pliki serwerowe na podstawie czasów 2007-2012 , proszę głosować w ankiecie ja

tu opisze co mniej więcej chciałbym zrobić:

1)Czytanie Ksiąg Umiejętnośći Ksi%C4%99ga_Umiej%C4%99tno%C5%9Bci.jpg

-10 Ksiąg do poziomu G1 , możliwość awansowania z poziomu M5-M10

2)Czytanie Kamieni Duchowych metin-2-kamienie-duchowe-monastyr-253966

-10 Kamieni do poziomu P , możliwość awansowania z G8-G10

3)Skrzynie Olimpijskie announcement_metin2_it_18fd6bb5e4167656c

- Za ubicie metina poziomu 1-90 można otrzymać Skrzynie Olimpijską szansa na jej drop wynośi zaledwie 25% , lecz

to i tak dużo ponieważ drop jest obfity ;) ..... tzn księgi i pełno kd i rożnych pierdól , itak wszystko ulegnie zmianie

po ankiecie która będzie przez cały tydzień , serwer będzie na początku no hamachi z względu na tymczasowy

brak funduszy na serwer dedykowany to itak będzie na dobrej maszynie postawiony serwer..

Wszystko zależy od wyniku ankiety jedyne czego szukam to dobrego technika który zna się na większośći sprawach związanych z robieniem priva .. <3

Opublikowano

Witajcie większość z was zapewne tęskni za starymi czasami metina przed dodaniem 105lvla i innych gratów otóż,

Heloł 105 dodali tydzień temu :D

Zresztą to co tu dałeś to... gówno bez konkretów nic.. Nie wiem po co taki temat, szukasz ekipy? Masz do tego temat...

Z tematu wynika, że chcesz podyskutować o starych czasach, a nie o stworzeniu serwera ._.

Opublikowano

Miałeś już kiedyś prywatny serwer?

BTW, w temacie piszesz "stare czasy", a dajesz 10ku do G, no człowieku, jak stare czasy to stare czasy ...

A tak wgl. to jak dla mnie na pl dodają tylko potrzebne rzeczy, na prywatnych serwerach to jest od groma "gratów"...

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...