Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Fpsy

hworang123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gralem na wescie mialem okolo 200fps. Przeszedlem na esta i mam tylko 60 czy trzeba cos pozmieniac czy cos?

Sprawdz ustawienia,zobacz czy nie masz ustawionych max 60fps'ow.Przestaw na stabilne.Jezeli nie pomoze to faktycznie cos z serwerem choc nie sadze.

sstwc.jpg

Opublikowano

Przecież przy 60 FPS gra chodzi płynnie,a po co Ci 200 FPS'ów robisz z kompa piekarnik?

Sprawdź ustawienia właśnie co do zablokowanej ilości FPS'ów albo przez ten nowy patch, ponieważ też odczułem lekki spadek FPS'ów.

Opublikowano

Wczoraj zaczelem grac na wescie, Tez myslalem ze cos w ustawieniach jest ale tam wszytko ok stabilnie i jade na srednich wymaganiach. A na wescie mialem 200 fps na High ustawieniach. Wiec sprawa chyba stoi po stronie servera

Opublikowano

Od serwera zależy ping nie fpsy, i tak 60fps to max widoczny dla oka ludzkiego. Spróbuj przeczyścić ccleanerem, wyłączyć zbędne procecy + appboster/gamebooster

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jezyk mam zmieniony bo na wescie mialem po angielsku a tutaj mam po polsku. Pozniej wejde na kompa zmienie jezyk i dam znac czy cos sie zmienilo

edit

Wlasnie skonczylem gre w lola i mam caly czas 60 fps obojetnie czy to na najmniejszych czy na najwiekszych wymaganiach. Nie wiem od czego moze to zalezec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...