Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ban?

lee4its

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema niedawno dostałem bana nie wiem czemu po prostu skakałem sobie na respie i nagle było jakieś szybkie 2 sekundowe jak by głosowanie i ban już raz miałem takie głosowanie jakby i nic, a nie wiem gdzie mogę napisać prośbę, bo to nie polski serwer, a w nazwie pisało coś tam valwe, a przed zakończeniem rundy byłem w czerwonych nagle mnie przeniosło do niebieskich i ta sytuacja co opisałem wyżej, chyba bana od vac nie dostane, nie? Jakieś porady?

Opublikowano

No mogę wbić na inny no własnie tak było tak szybko napisane czy wywalić lee4its a raz mnie chyba wywaliło, bo slot był potrzebny, da się cofnąć bana? nie był polski, ale fajny serwer i od VAC chyba nie dostanę nie? Bo tam coś pisało w nazwie valwe itd.

Opublikowano

Dobra dupę zawracam niepotrzebnie, po prostu coś przeskrobałem i zostałem zbanowany, ban trwał ok. 2h teraz na luzie gram, można zamknąć. Rozwiązany i dzięki kolego za pomoc.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...