Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] FishBot 14.03.2013

Vernon7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

tak jak w temacie poszukuje fishbota ktory nie bedzie wykrywalny. uzywam kamer moda lecz fishbot ktory sie tam znajduje jest wykrywalny i dostaje bana po kilku/kilkunastu godzinach lowienia (max 1 dzien i 1 noc mi chodzil). tak wiec jest jakis fishbot ktorego mozna bez problemu uzywac i nie martwic sie banem?

Opublikowano

tak tylko szkoda ze raz lowilem i dostalem nagle bana nie dostajac zadnej wiadomosci a za drugim czy trzecim razem wylaczylem fishbota, wylogowalem sie a po paru godzinach gdy chcialem sie zalogowac to byl juz ban.. wiec nie mowcie ze gm osobiscie chodzi i banuje bo nie raz stalo obok mnie 5 innych fishbotow ktorzy byli afk a tylko ja dostalem bana ;s

Opublikowano

Głupoty gadacie , bana nie dostaje od gm , napisz do supportu z zapytaniem dlaczego dostałeś bana , odpowiedzą ci , że hackshield wykrył , że na twoim koncie było używane nielegalne oprogramowanie. Pozatym w kamer modzie jest opcja wykrywacz gm , której napewno używa , działa ona na 100% , przetestowałem kilka razy. Bana dostajesz po prostu przez to , że za długo łowisz , zrób sobie 6 postaci 30lvl , odpalaj 2 naraz i łów nimi 3-4 godziny , po czym zmień na następne 2 i po 3-4 godzinach na następne 2. Sam już tak łowie na s26 już od jakiś 4 tygodni bez bana , a jak wiadomo tam gm sprawdzają kilka razy dziennie , dzisiaj nawet przeteleportował mojego fb do zagrody stajennego , ale wykrywacz gm świetnie sie spisał kolejny raz :)

Podsumowując , nie możesz łowić długo na jednym koncie bo napewno dostaniesz bana.

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz. Rób nowe konta po np. 4 godzinach i będzie okej. ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie ma hacków, które w 100% będą blokowały HS tym samym nie narażając Cię na bana.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Nie ma cheata na którym bedziesz łowił sobie 24h :-) Wszystko będzie banowane przez HS-a :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...