Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] UMP 45

BlissPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy opłaca się zakupić UMP45. Jest to odpowiednik za nx - UMP i UMP SE. Nie wiem czy jest sens kupna jak mam dwie praktycznie takie same bronie.

Opublikowano

UMP SE to jest praktycznie to samo aczkolwiek o 1 dmg słabsze więc nie opłaca się kupować :) Ja osobiście mam fajnie się gra :)

Opublikowano

Przecież mówię że mam na perma :) Aczkolwiek na twoim miejscu kupił bym na perma berapi lp02 1 z 2 najlepszych smg w całej grze prócz zdoublowanych broni :)

Opublikowano

Przecież mówię że mam na perma :) Aczkolwiek na twoim miejscu kupił bym na perma berapi lp02 1 z 2 najlepszych smg w całej grze prócz zdoublowanych broni :)

Aha nie przeczytałem dokładnie. Wiem że berapi jest bardzo dobra ale jakoś nie przepadam za nią.

Opublikowano

To najlepiej kup wszystkie inne smg ale nie ump bo to nie jest na tyle teraz dobre smg żeby można było kupić

na perma np cz scropion evo:) Zresztą kup co chcesz ja mogę ci tylko doradzić kiedyś te smg było może i dobre albo w czołówce topowych broni smg aczkolwiek odkąd weszły takie bronie jak Magpul FM9 Berapi CzScropion to te smg zostawiają w tyle takie ump :)

Opublikowano

Tak tylko wiesz co ci powiem wyskocz z ump na berapi albo cz scorpion evo bądź magpulem w starciu bliskim nie masz żadnych szans rof w takich broniach wynosi 90 w ump wynosi 75 więc jest spora różnica a jeżeli mówisz o średnich dystansach albo dalekich to biorę xm8 :)

Opublikowano

UMP45 jest dobrą bronią ale lepsze są już bronie takie jak P90TR, Dual Scorpions czy też Scorpion Evo.

Opublikowano

Kup se UMP SE na kilka dni.. I sprawdź. Jeżeli Ci się spodoba to warto kupić, jeżeli bd Ci sie nią ciężko grało to raczej nie. Na twoim miejscu kupił bym np : PP-19 MOD

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

A ja Mam MP7 Mod PP19 mod p90tr ump45 cz scorpion evo magpul fmg9 famae s.a.f 80 dni :) i powiem jedno nie kupuj ump45 bo będziesz później załował sprawdź sobie na zwykłym ump czy ump se czy ci się dobrze gra jak dobrze to kup na perma proste:)

Opublikowano

UMP lepsze jako broń smg do wszystkiego..

Ktoś będzie mieć dobry hełm to z tych skorpionów w głowę go nie zabijecie tak szybko jak z UMP.

Poza tym już widzę te skorpiony na daleka odległość xD

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...