Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem stworzylem wlasnego Hacka do cs'a lecz ma on virusa.Nwm co zrobic aby go tam nie bylo, jest to wogole mozliwe aby go usunac? Prosze o pomoc. (Wykrywa go jako trojana ;/)

Opublikowano

Ogólnie hacki są wykrywane jako wirusy, i nie należy się tym martwić, ponieważ ingerują one tylko w gre.

Opublikowano

Każdy hack, crack itp. który pobierzesz będzie traktowany wrogo przez antywirusa, więc może o tym napisz.

Opublikowano

nie każdy.

Zależy wszystko od tego w jakim języku piszesz, jakich funkcji używasz.

Najczęściej jednak problemy z wykrywaniem przez antywirusy stanowi pakowanie plików exe przez VMProtect :)

Przeskanuj na virustotal, jak mniej niż 10 antywirusów coś wykryje to zostaw :)

Opublikowano

Jeżeli osoba pobierająca jest inteligentna to wie że wykryje mu wirusa bo to hak lecz jeżeli napotkasz aroganckie komentarze to wiedzieć będziesz że gimbaza się szerzy :) Nie przejmuj się tym po prostu daj skana pod linkiem a powinno być okej.

Jazda CyCkI ^ ^

Opublikowano

ktos napisal ze z gimnazjum mysla ze to wiry. To ja chyba jestem wyjatkiem bo wiem ze hacki, boty czy inne posiadaja wiry. Najczesciej jest to trojan. @top tak jest ci obeznani pobiora. Jestem na tel i za blendy sry.

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Więc nie powinienem się tym przejmować?

Ale gdy chcem go udostepnić to mało kto go pobiera.

Kazdy czit i inny syf bedzie jako virus

Przykładowo to moglo byc pisane w srałtoit .. , to jako projekt ci nie wykryje nic , jak zdkomplikujesz na exe juz masz na virsutotal niby 2 viry ;d

Ale to jest pierdolenie kota w bambus -.- , nie przemuj sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...