Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Crossfire rp capsule 2012.

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na gówno to wstawiłeś, wiem ze chcesz się pochwalić, że kupę kasy wydajesz na cf, ale jeśli nic nie wylosowałeś, to na czorta to wstawiłeś.

Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

na gówno to wstawiłeś, wiem ze chcesz się pochwalić, że kupę kasy wydajesz na cf, ale jeśli nic nie wylosowałeś, to na czorta to wstawiłeś.

Takie jest moje zdanie.

Film częściowo ukazuje szanse na wylosowanie broni.

Opublikowano

@up

No właśnie warto uświadomić ludziom że szansa na wygrane jest mała i , że jedynie wywalą kase w błoto .

Tym bardziej że w paczce na filmiku są 4 bronie do wygrania, co bardzo zwiększa szanse na trafienie.

Przy jednej broni w paczce szansa jest dużo niższa.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up

Niby tak, ale jak ktoś ma pecha to nawet jak i 10 perma będzie to nic nie wylosuje :D

Ja kupowałem paczke 4 bronie i nawet broni nie widziałem ^^

Także nie warto kupować rp :P

Opublikowano

@up

Niby tak, ale jak ktoś ma pecha to nawet jak i 10 perma będzie to nic nie wylosuje :D

Ja kupowałem paczke 4 bronie i nawet broni nie widziałem ^^

Także nie warto kupować rp :P

Zawsze warto zakupić RP.

Nawet i ze względu na lot GP z paczek ;-)

Opublikowano

Stary, CF to tylko gra a nie jakaś rzeczywistość, wiesz ile przez takie rzeczy młodych chłopaków "wywala kasę w błoto" (pozwolicie że to dam w cudzysłów - bo to cytat z powyższych odpowiedzi), bo "dziewczyny są mądrzejsze od nas i nie da się tego ukryć". I nie nakłaniaj nikogo do kupywania takich badziewii. Lepiej robić darmowe np. na CF NA 20k ZP (albo na tym co ty grasz ileś tam RP) masz w ciągu 30min. dochodzą, a na innych nie wiem, bo nie mam z kim grać i wystarczy mi tlyko jak gram na NA.

Przepraszam znowu jeśłi kogoś obraziłem cy cuś.

Opublikowano

@up

Miałem to samo napisać :D

Nie opłaca się kupować rp, wkońcu gra sie znudzi a pieniędzy się nie oddzyska, najlepiej robić darmowe rp, lepiej poświęcić troche czasu niż pieniędzy, z tą różnicą że na NA łatwiej jest robić zp niż na eu bo na eu po zmianie ip przynajmniej 2 razy łapie blokada i trzeba czekać ze 2 dni.

Opublikowano

tak samo ja myślę to jest spora ilośc realnych pieniedzy co ci z tego że wydasz np 100 zł na ileś tam rp i tak to sie skonczy i tak a za 100 zł możesz mieć kość ram np :P do kompa xD.

P.S.

sam byłem kiedys głupi wydawałem dużo szmalu na te gry i nic mi nie dawały.

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

@up

Miałem to samo napisać :D

Nie opłaca się kupować rp, wkońcu gra sie znudzi a pieniędzy się nie oddzyska, najlepiej robić darmowe rp, lepiej poświęcić troche czasu niż pieniędzy, z tą różnicą że na NA łatwiej jest robić zp niż na eu bo na eu po zmianie ip przynajmniej 2 razy łapie blokada i trzeba czekać ze 2 dni.

Pracujesz - zarabiasz pieniądze.

Kupujesz rp - tracisz pieniądze.

robiąc rp za free tracisz czas, więc na jeden ch... wychodzi :-)

Tak szczerze, to nie pamiętam nawet czy ja te RP kupiłem xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...