Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy pozostajecie nadal przy KBocie?

ingbank

Zostajesz przy KBot'cie ?  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zostajesz przy KBot'cie ?

• TAK
    • NIE - zmieniam na innego bota
    • Jeszcze si? zastanawiam
    • Przestaj? boci?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z obecnym brakiem działania jak i sporymi poślizgami w aktualizacji Kbot'a postanowiłem zrobić ankietę co z tym problemem zrobić. Zaznaczam że ankieta ta nie ma być kolejnym tematem do spamowania tylko ma odpowiedzieć na pytanie co dalej z tym botem. Osobiście zastanawiam się nad zmianą na inny bo to przestało być już dawno śmieszne.

Opublikowano

Bez krytyki, ale na co liczyles za 40 zl na zawsze ? na 2 godzinną aktualizacje ? Nie oszukujmy się, jakie pieniądze takie działanie..

Opublikowano

Bez krytyki, ale na co liczyles za 40 zl na zawsze ? na 2 godzinną aktualizacje ? Nie oszukujmy się, jakie pieniądze takie działanie..

Racja, ale bez przesady juz od tygodnia nie ma aktualizacji. I wnet znowu bedzie tak, ze Ivan zaktualizuje bota a bp bo chwili da aktualizacje.

Ja kbota nigdy nie kupowalem, i nigdy tego nie zrobie. Kupilem pbdo i tego nie zaluje

Opublikowano

No ta aktualizacja trwa 6 dni już więc lekka przesada. Kupiłem kbota na dosyć noobskie konto żeby latał na leonie 24/7 ale jak widać on lata 24/1 a 24/6 sie aktualizuje.. 432k uri (3*24*6) - 12k (3*4) czyli 420k uri więcej miałbym na pbdo albo ibocie. Inne konto na pbdo wyciąga 1300 pallki/h czyli ~15000 energii tygodniowo. Licząc to nawet z premką i rabatem to sporo ponad 1 mln uri tygodniowo. Pokażcie mi na jakich konfach wyciągne tyle na kbocie? Może na dk z x2 na sepromie albo x3... i to na najlepszym koncie. Także osobiście radze keep out, najgorzej wydane 40zł w moim życiu. Aż współczuję tym z GG....

7yo9.png

Opublikowano

No ta aktualizacja trwa 6 dni już więc lekka przesada. Kupiłem kbota na dosyć noobskie konto żeby latał na leonie 24/7 ale jak widać on lata 24/1 a 24/6 sie aktualizuje.. 432k uri (3*24*6) - 12k (3*4) czyli 420k uri więcej miałbym na pbdo albo ibocie. Inne konto na pbdo wyciąga 1300 pallki/h czyli ~15000 energii tygodniowo. Licząc to nawet z premką i rabatem to sporo ponad 1 mln uri tygodniowo. Pokażcie mi na jakich konfach wyciągne tyle na kbocie? Może na dk z x2 na sepromie albo x3... i to na najlepszym koncie. Także osobiście radze keep out, najgorzej wydane 40zł w moim życiu. Aż współczuję tym z GG....

Seprom na x3 .. pujdzie ci w 15 min :)

Raz tak mialem 40k speka zostalo po wylocie zapomnialem troche wiecej urki wpadło ale po 15-20 min sie skonczylo ;)

Opublikowano

Dokładnie kbot to kompletna porażka i zawsze to bede powtarzał. Chodź konto kupilem juz z kbotem to i tak dostaje kurwicy jak widze ze wersja nadal 7.04. Pierdole tego bota przesiadam sie z kolegom na pbdo i bede mial swiety spokój. Pozdro

Opublikowano

Hehe połowa głosujących w ankiecie to pewnie wgl bota nie odpaliła.. a co do topa ja mam PBDO-Bota i jestem zadowolony. Za takie śmieszne pieniądze zbyt dobrego bota bym się nie spodziewał ;>

Opublikowano

Zobaczymy, podobno dzisiaj ma wyjść wersja zgodna z wersją klienta. Nie wyszedł jeszcze ibot więc szczerze wątpie ale Rusek tak napisał więc sprawdzimy jego wiarygodność.

7yo9.png

Opublikowano

1. Czego się spodziewacie za 40zł teoretycznie na zawsze ?

2. Użytkownicy nie pracujący zostaną przy kbocie na 90%.

3. " Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu "

1.jpg

Opublikowano

Pukacz każdy to wie ,każdy rozumie,ale sam Ivan przyzwyczail uzytkownikow do max 3-4 dniowych przerw na uktualizacje,teraz 7 dni lekka przesada,co do zarobkow-Jesli myslisz ,że sie dam przekonać o tym iż nie ma na kbocie dochodu tam na swoim Rosyjskim terenie to jestes w bledzie lub conajmniej naiwny,to tak jakbym Ja sprzeawal wal bota z dostepem GG za 100euro mam na mysli fakt taki ze waluta bylo by euro a u mnie zlotowka czyli przebitka 4 do 1 a z reszta nie oczekuje,ze ktos mnie tu zrozumie ,wiem jedno ma zarobek na tym i nie ma co pisac ze nie.

Opublikowano

KBot zdobył popularność za czasów UDOBota, bo był o wiele tańszy od IBota, wspaniale robił wrota, no i nie było aktualizacji. Jednak teraz, kiedy liczy się prędkość coraz więcej ludzi odchodzi do PBDO-Bota, czy nieco droższego IBota. I wcale nie ma takiej różnicy w cenie, bo za 120 zł dostaję bota na wszystkie konta z funkcją robienia GG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...