Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to prawda PPA...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda że dzięki ppa można zarobić 6000zł miesięcznie ?! o.O

Jak tak to ile na tym tak najwięcej zarabiają a jeżeli nie to ile wy najwięcej zarobiliście miesięczne ?

Opublikowano

Tak, to prawda. Jeżeli jesteś zainteresowany, to napisz do mnie na PW. Na GG napewno sie dogadamy. Moja '' Last Wypłata '' :)

xOHAyWM.jpg

. .

Opublikowano

Powiększyły mi się źrenice! To teraz zastanawiam się nad kolejnym pytaniem po co szukać pracy jak wystarczy poświęcić czas na zarobek PPA ?

Opublikowano

Ref dla tych co nie umią wchodzić na 2 stronę.

Odświeżanie tematów przed upływem pełnej doby. Kara = 5%. Ostrzeżenie słowne :). // RS.

Dzięki :p

Opublikowano

Powiększyły mi się źrenice! To teraz zastanawiam się nad kolejnym pytaniem po co szukać pracy jak wystarczy poświęcić czas na zarobek PPA ?

No własnie chodzi o to ,że mało osób wie o takim sposobie zarabiania, takie serwisy ,które powstawały pierwsze np. sharecash te osoby ,które zaczynały od początku dorobiły się tysięcy dolarów. Ja traktuje to jako dodatkowe zrodło dochodu

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

No własnie chodzi o to ,że mało osób wie o takim sposobie zarabiania, takie serwisy ,które powstawały pierwsze np. sharecash te osoby ,które zaczynały od początku dorobiły się tysięcy dolarów. Ja traktuje to jako dodatkowe zrodło dochodu

Hmmm... ja chyba zacznę na tym zarabiać tak na początek aż w końcu uzbiera się na studia, książki itd.. i wtedy będę próbował zarobić na grach komputerowych. A przy okazji możecie powiedzieć jakieś ciekawe sposoby na zarobienie w PPA (nawet na pw).

Opublikowano

A mógłby ktoś napisać co zrobić, aby zarabiać chociaż 100zł na miesiąc? :D

Proszę napisać tu lub na PW

Do wygrania serwer dedykowany na miesiąc o wartości 70zł!

Weź udział już teraz. :-) 100% pewniak!

Opublikowano

Ale się wciskają w mój temat heh ;p tylko, że ja w porównaniu do nich przeczytałem co to PPA i szukam lepszych sposobów ^^.

Wchodzicie w firecash lub inną tego typu stronę wgrywacie plik, kopiujecie link do niego i robicie tak aby ktoś zainteresowany wypełnił ankietę i go pobrał.

Zbieram like.

Opublikowano

I już spam gimbusów którzy chcą zarobić w internecie.

takie to przykre :(

chyba każdy ma prawo sobie zarobić co nie?

Opublikowano

3xup

2xup

Heh sam jestem gimbusem tylko, że w porównaniu do nich myślę o przyszłości. (bo nie chce skończyć jak większość ludzi w Polsce)

Tak każdy ma prawo zarobić ale jest pewne ograniczenie dla niektórych osób.

Opublikowano

Nie umiesz sobie w google wpisać?

Opublikowano

Nie umiesz sobie w google wpisać?

umiem, ale jednak z tego rezygnuję, nie znam się na tym zarabianiu, nie chcę mieć później w sądzie sprawy bo coś zrobiłem co w rregulaminie zabronione.

Opublikowano

3xup

2xup

A jak łatwo się odstraszają ^^ i dobrze chociaż miej osób wie.

Pamiętać znacie jakieś specjalne metody na zarabianie na ppa pisać na pw oczywiście jak chcecie.

Opublikowano

Pierw musisz zmusić ludzi, żeby wypełniali jakieś gównooferty przed pobraniem. xdd Nawet jeśli ktoś wyciąga całkiem niezłą kasę, to musi wiedzieć co udostępniać.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie wszyscy co chcą tak zarobić, zarabiają.

Trzeba mieć dobry pomysł, trzeba znaleźć coś czego ludzie potrzebują i wypełnią ankiete żeby to pobrać.

I tu jest problem, bo nie można umieszczać piosenek filmów itd., bo łamiesz prawa autorskie. A na stronach PPA można tylko swoje pliki wstawiać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Szukam pomocy w takim zarabianiu , proszę o PW.

Właśnie na forum w "Pogaduszki" zrobiłem temat gdzie zbieram grupę do PPA jak się dostaniesz to każdy się poduczy na ten temat.

Opublikowano

Nie wszyscy co chcą tak zarobić, zarabiają.

Trzeba mieć dobry pomysł, trzeba znaleźć coś czego ludzie potrzebują i wypełnią ankiete żeby to pobrać.

I tu jest problem, bo nie można umieszczać piosenek filmów itd., bo łamiesz prawa autorskie. A na stronach PPA można tylko swoje pliki wstawiać.

A twoim psim obowiązkiem nie jest wstawianie prawdziwych, w 100% działających plików. I o to właśnie chodzi, żeby fake'i wstawiać, gdyż dają nieporównywalnie więcej możliwości. Uploadujesz plik tekstowy o wadze 0,01KB, zmieniasz jego wielkość na stronce na 7GB, nazywasz np. cod_modern_warfare_2_cracked.rar, odpowiednio promujesz i bydło ze Stanów ci ściąga.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Np. Wstaw sobie "Battlefield 3 key gen free" wrzóc zdjęcie swojej teściowej tam tylko zmień nazwy itd. i chuj taki wałek będzie :D ludzie zaczną pobierać, a ty zarabiać proste.

Opublikowano

A twoim psim obowiązkiem nie jest wstawianie prawdziwych, w 100% działających plików. I o to właśnie chodzi, żeby fake'i wstawiać, gdyż dają nieporównywalnie więcej możliwości. Uploadujesz plik tekstowy o wadze 0,01KB, zmieniasz jego wielkość na stronce na 7GB, nazywasz np. cod_modern_warfare_2_cracked.rar, odpowiednio promujesz i bydło ze Stanów ci ściąga.

Ja wcale nie napisałem żeby takich plików nie wstawiać.

Mogą być fake pliki.

Ja tylko napisałem żeby nie łamać praw autorskich, a pliki fałszywe można wstawiać do woli.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...