Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.5 - znowu usunięto Herobrine?

Marciohan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie sami wywołali mit o Herobrine, a teraz Mojang się bawi i dopisuje takie infromacje :D

Zobaczyłem. Ostatnio komunikat "Removed Herobrine" pojawił się w newsach wersji 1.4.2

Opublikowano

Na podstawie tego "mitu" są teraz modyfikacjie czyli możesz nabierać ludzi że nie masz mod'a i że niby herobrine istnieje ^^

Opublikowano

Nie lubię tak robić. Zresztą, gdyby Herobrine istniał naprawdę, to każdy by go spotkał, a nie tylko wybrane osoby. Przecież jego textury nie ma nawet w plikach gry.

Opublikowano

Ahhhhh ludzie to nie trolling :P poprostu mojang pisze tak ponieważ herobrine nigdy nie istniaj w grze (Chociaż może) ale wiele osób się bało itp i ciągle spamiło więc dają taką wiadomość przy każdym update :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

A może chodzi o to, że "usuwają" herobrine`a a jako że on jest wszechmocnym demonem (czy jak go można nazwać), potrafi wedrzeć się z powrotem do każdej wersji gry ? No ale można tak gdybać w nieskończoność :D

Opublikowano

Marciohan zastanów się 2 razy zanim cos napiszesz :D
Herobrine nie było nigdy, poprostu trollują.

Opublikowano

Jeb mówił kiedyś na Live że to po to aby ta młodsza część graczy aktualizowała grę ze strachu xD - A to świnia :)

Opublikowano

Ja tam wierze w to :) Herobrine wg mnie był, jest i zawsze będzie! :)

Ale jednak wszyscy @up mają racje.. Mojang drwi z nas ;x

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Herobrine istniał w wersji Alpha, jednakże jego występowanie graniczyło z cudem.

Teksturę można łatwo ukryć ;)

Co do tematu, są to po prostu pozostałości po nim przy generowaniu świata.

//edit, a ja mam takie pytanie, czy przypadkiem czegoś tutaj nie było? ;c

http://scr.hu/0oj/4xsnz
Opublikowano

Herobrine istniał w wersji Alpha, jednakże jego występowanie graniczyło z cudem.

Teksturę można łatwo ukryć ;)

Co do tematu, są to po prostu pozostałości po nim przy generowaniu świata.

//edit, a ja mam takie pytanie, czy przypadkiem czegoś tutaj nie było? ;c

http://scr.hu/0oj/4xsnz

tam były tekstury

a herobrine nie mógł istnieć bo ponoć istniał w alphie ale jak ja grałem to nigdy go nie zobaczyłem oraz wątpię żeby nothch wtedy bawił się z takimi zjawiskami

i nie zapomnijcie że każda gra ma swoją "straszną historię" a w minecrafcie jest to herobrine

1330007971-U359964.png

Opublikowano

1. Co strasznego w stevie bez oczu? ;x

2. Jestem ciekaw jakie jaja zrobi Mojang 1 kwietnia xD

Opublikowano

OMG ja dalej nie ogarniam jak używać Command Blocka a Ci już kolejne redstonowe rzeczy wprowadzają ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...