Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko] Jak mam przygotować sie na lochy?

PatrykNieTy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam do was pytanie jak mam sie przygotować do lochów ? Prosze powiedzcie mi co mam zmienić co poprawić jak rozdać staty itd. Tu macie skreen'a.

post-869565-0-31616200-1363209195_thumb.png

Mam 71 złota i 76 srebra 0 grzybów i 2% w klaserze

Opublikowano

Zamień:

• Swoje buty na inne, bo nie dają wcale potrzebnej dla wojownika siły.
  • Pierścienia też szukaj z siłą, z hp też może być, ale na większym lvl to tylko eq z siłą.
  • Sztuczny wąs się nie opłaca, daje tylko 3 do żywotności, lepiej zamień go na siłę +10
  • Nieśmiertelnik Brutalności zamień na siłę, bo na tym lvl to zręczność kupisz w statach.
  • Jak znajdziesz w zbrojowni coś co ma więcej Siły od jakiegoś itema co ma siłę + zręczność, albo int, a siły ma mniej to zamień na tego co ma więcej siły.
  • Wbij jeszcze z 4 lvle i może dasz radę.
  • Szukaj gildii, albo zrób swoją - więcej exp i złota możesz zarobić.
Opublikowano

Cóż mam dodać :) Wszystko dobrze opisane masz u góry , ale gildii raczej bym ci z takim lvl`em nie radził zakładać

Opublikowano

Zamień:

• Swoje buty na inne, bo nie dają wcale potrzebnej dla wojownika siły.
  • Pierścienia też szukaj z siłą, z hp też może być, ale na większym lvl to tylko eq z siłą.
  • Sztuczny wąs się nie opłaca, daje tylko 3 do żywotności, lepiej zamień go na siłę +10
  • Nieśmiertelnik Brutalności zamień na siłę, bo na tym lvl to zręczność kupisz w statach.
  • Jak znajdziesz w zbrojowni coś co ma więcej Siły od jakiegoś itema co ma siłę + zręczność, albo int, a siły ma mniej to zamień na tego co ma więcej siły.
  • Wbij jeszcze z 4 lvle i może dasz radę.
  • Szukaj gildii, albo zrób swoją - więcej exp i złota możesz zarobić.

Witam co do tego u góry chciał bym dodać, że dużo rzeczy w Sklepach są za grzybki(po 5-10) i trudno kupić. Gildie mam Trener 54% i Skarbiec 52%. Więc tu problem polega na sklepach bo kasy mi nie zabraknie napewno jakiś event wpadnie to się doda kasy lub expa więc jakieś inne porady co zrobić z tymi sklepami chętnie przeczytam . Aha i dziękuje za pomoc kupilem rękawice 125 pancerza i 14 siły ;D <--mam iść w tą stronę ?

Opublikowano

Witam co do tego u góry chciał bym dodać, że dużo rzeczy w Sklepach są za grzybki(po 5-10) i trudno kupić. Gildie mam Trener 54% i Skarbiec 52%. Więc tu problem polega na sklepach bo kasy mi nie zabraknie napewno jakiś event wpadnie to się doda kasy lub expa więc jakieś inne porady co zrobić z tymi sklepami chętnie przeczytam . Aha i dziękuje za pomoc kupilem rękawice 125 pancerza i 14 siły ;D <--mam iść w tą stronę ?

Gildia jak na twój lvl jest bardzo dopasowana. Przede wszystkim powinieneś dostosować się do danego moba z lochów, tzm. jeżeli mob jest magiem kup miksturkę magii i pakuj w inteligencję aż go pokonasz. Pamiętaj, jeżeli mob jest:

wojownikiem: pakuj w siłę

magiem: pakuj w inteligencję

zwiadowcą: zręczność.

Jeżeli nie wiesz jaki jest następny mob w lochach, a nie chcesz marnować godziny polecam przeczytać tut lochy.

http://www.mpcforum.pl/topic/885149-tut-lochy/

kupilem rękawice 125 pancerza i 14 siły ;D <--mam iść w tą stronę ?

Tak, ale nie zapominaj, że wraz z powiększaniem się lvl'a staraj się powiększać WSZYSTKIE statystyki

Pozdrawiam i liczę ma Like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...