Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagralibyście...

Pan_Dynia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie,zagralibyście na serwerze survival + frakcje? Wiem,dużo jest takich serwerów,ale byłyby też rożne urozmaicenia;

- MobArena.

- Jobs.

- Admin Shop.

Nie mam pewności czy z tymi pluginami to jest jeszcze survival. Posiadałby 20 slotów. Non-premium. 24/7,0 lagów.

Opublikowano

Jak taki typ , to dużo więcej slotów , dużo ciekawych pluginów i ts3 mógłby być :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Rożne pierdoły są. Krwawienie mobów,ile hp odeebraliśmy/ile zostało,tryby strzał?,po śmierci itemy w skrzynce?

Nwm czy te dwa ostatnie bd pasowały na surv. No i oczywiscie mozna siadac na schodkach,trade pomiędzy graczami,chest shop.

Opublikowano

Jak chcesz robić survival i gildie to muszą być max.80 slotów + TS3 .

20 slotów to możesz sobie w du*e wsadzić lub zrobić free build.

Opublikowano

Proszę tylko nie zaczynaj z tymi slotami rozkręcać dobry survival+factions bo to bez sensu.Zrób freebulid'a lub inny który nie potrzebuje "slotów" by fajnie się grało.

Opublikowano

Jeżeli będzie dobrze zrobiony to na pewno dużo osób będzie chciało zagrać. Teraz brakuję dobrych serwerów, a jak jakiś jest to od razu pada.

Opublikowano

Zrób coś bardziej oryginalnego niż takie zwykłe serwery a gracze sami przyjdą.

Opublikowano

@ref

Za nie długo serwer startnie,sami ocenicie.; )

@ref

@ref

@ref

Opublikowano

Po co kolejny Serwer Taki Typu? Dla kasy żeby dzieci "Majkrafta" Chodziły i Kupowały Vipy?

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Jak stworzysz serwer z większą ilością slotów, to będzie większa szansa na pieniążki z VIP'ów. Nie chodzi o zarobek, tylko o utrzymanie serwera. Z małą ilością slotów, będziesz miał mało kasy na utrzymanie serwa, a co za tym idzie... dużo stracisz. Nie należy też zapominać o tym, co wyżej było napisane: zrób coś bardziej oryginalnego ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Wszystko zależy od administracji, urozmaiceń it. IMO popyt wciąż istnieje na takie serwery.

Odp brzmi:raczej tak

Opublikowano

Hmm.. Ja bym zagrała : P

50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...