Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plugin Factions! (Gildie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem :\ Chce wgrać plugin Factions, wchodzę na serwer, okej, plugin działa, lecz jak miałem np. [Właściciel]Nick: bla bla , to z tym pluginem jest <Nick> bla bla. Jak zrobić, aby wszystko działało jak dawniej, tylko, żeby pozostał plugin Factions? Pozdrawiam!

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Dobrze zrozumiałem ? Nie chcesz mieć na serwerze rang ? Mógłbyś opisać to jaśniej ?

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Opisał to wystarczająco jasno.Jeśli nie rozumiesz to "przykro".

@topic

Musisz mieć EssentialsChat i je skonfigurować

Opublikowano

Factions gryzie się strasznie z najnowszym iChatem. Niestety, konieczna będzie tutaj zmiana pluginu od czatu.

EssentialChat jest najprostszy w obsłudze, jednak nie polecam, bowiem potem chrzanią się rangi na TAB.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

@up Napisał że już mu działa to po co dalej ciągniesz temat ...

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...