Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena kont +eq

Kakan16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam opłaca się to kupić ?

xxx

Jeżeli nie to proszę znajdźcię mi tak do 500zł max z lepszym nawet eq itp proszę generalnie chodzi mi o najlepszy zarobek na polskim metin2.pl itp ;/ z góry dzięki nie kasujcie tematu ; )

Opublikowano

Raczej nie teraz konta taniją gdyby były 3x P + jakieś lepsze eq to tak a tu nic takie pro nie ma nawet dziki teraz staniały.

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

Raczej nie teraz konta taniją gdyby były 3x P + jakieś lepsze eq to tak a tu nic takie pro nie ma nawet dziki teraz staniały.

Taa, to znajdz mu tańsze eq pod grote i DT.

Moim zdaniem to cena w sam raz i ciężko stwierdzić czy się opłaca, ja osobiście wolałbym sam zarobić na takie eq, ale jeżeli posiadasz 500żl wydać od ręki na takie eq to bierz.

Takie eq na allegro to rzadkość.

Opublikowano

No, właśnie wypłatę dostanę dopiero pod koniec maja ; ( co 3 miesiące.

Narazie mam 200zł i jestem na utrzymaniu rodziców zrobiłem na s26

ninje ale pomyślałem że jak bym chciał bić metki lub spotkał

to ninja nie ubije zrobiłem woja body i mi się tak troche odechciało bo tyle misji do zrobienia i boże ;/

potki jakie tam są drogie i wgl boty pełno all ehhh a już darmowego m2bob nie znalazłem.

Jakby ktoś chciał/zapraszał mnie na serwer obojętnie na jakim s i pomógł z eq i wgl dropieniem

to piszcię pw bardzo was o to proszę ; - )

PS : Może widzieliście lepsze konto z podobnym eq lepszym za mniejsze pieniądzę.

Opublikowano

Jeżeli chcesz kupic konta to zrób to jak najszybciej, poniewaz po tym patchu z mapkami i eq, te konta bd potem strasznie drogie.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...