Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] - Ala "wkurwiacz".

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ktoś w stanie napisać jakieś prosty programik, który po uruchomieniu wyłączał by explorera, następnie unieruchamiał myszkę w którymś z rogów ekranu i ewent. kasował jakieś ważne lub mniej ważne pliki ? ( i oczywiście, aby wpisywał się do auto startu )

Opublikowano

No to jak nie wiesz to wgl po co się udzielasz? Przyśpieszone zbieranie postów praktykujesz? W tym dziale w każdym temacie coś napisałeś...

Dawid, ogarniasz jakiś język czy jesteś kompletnie zielony i oczekujesz gotowca? Mogę jedynie zrobić blokowanie tego procesu explorer, a i może jeszcze te kasowanie plików ale musiałaby być ścieżka do nich, zgaduje, że chcesz komuś to wysłać a nie wiesz kto jaką ma ścieżkę do danych plików. Co do blokowania myszki nigdy tego nie robiłem i nie wiem czy to jest możliwe np. w C#, w autoit może i tak. No i autostart, z tym raczej nie byłoby kłopotów.

Także czekam na odpowiedź

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

Hmm, raczej nie mam bladego pojęcia.. Szukam takiego kodu, który był by właśnie takim małym trollem dla kogoś.

Poczytaj o autoit, na początek będzie Ci najszybciej i najprościej coś takiego napisać.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Szybciej to znajdzie program niż napisze. Poszukaj na stronach gdzie mile widziane są wirusy, keyloggery itp... tu raczej nie znajdziesz takiego czegoś.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Szybciej to znajdzie program niż napisze. Poszukaj na stronach gdzie mile widziane są wirusy, keyloggery itp... tu raczej nie znajdziesz takiego czegoś.

Tylko to co on chce to jest dziecinny złośliwiec, a nie jakieś poważne wredne oprogramowanie ;)

Niech nie liczy na gotowce, nikt za niego na gotowca żyć nie będzie.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Tak możesz dodać do autostartu:

RegWrite("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run", "byle_jaka_nazwa", "REG_SZ", "ścieżka_do_programu")

Tamto co UP napisał możesz dać w pętlę:

While 1

WEnd

Pliki możesz usuwać za pomocą:

FileDelete("ścieżka_do_pliku_lub_folderu")

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...