Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] download

Vende!ta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy na lapkach sie długo sciaga CA.. bo cos mi strasznie dlugo idzie nie wiem co jest zawsze do 30 min z paczowaniem a teraz raz pisze ze 20 min a raz 12 goodzin...

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Mam lapka. Ale sam mi ostatnio pisałeś jakiego masz neta. Więc u Cb to normalka. Komputer tu nie ma żadnej różnicy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mam lapka. Ale sam mi ostatnio pisałeś jakiego masz neta. Więc u Cb to normalka. Komputer tu nie ma żadnej różnicy.

tylko ze na gooorszym pc pobiera mi sie 30 min a na tym lapku strasznie dlugo nie wiem czemu

Opublikowano

tylko ze na gooorszym pc pobiera mi sie 30 min a na tym lapku strasznie dlugo nie wiem czemu

To nie ma znaczenia. Ważne, że się pobiera.

Opublikowano

moze pc jest po kablu,a lapek wifi?

to sciagnij na pc i przez penrive przeslij na lapek

tak pc mam na zlaczu a lapka na wifi ale jak pobieram to i tak mi sie sciaga potem na lapku

Opublikowano

tak pc mam na zlaczu a lapka na wifi ale jak pobieram to i tak mi sie sciaga potem na lapku

Więc pozostało Ci tylko czekać. Nic innego chyba nie poradzisz. Ew Cały folder CA skopiuj na pendrive i potem na kompa. Lub kabel z kompa wsadź do lapka i po sprawie. Też mam wi-fi lecz nie na routerze tylko od razu modem(same lapki w domu :C) tylko, że on wtedy jest inaczej przystosowany prędkością.

Opublikowano

moze tak byc szczegulnie ze siora siedzi na 2 lapku jeszcze troche zamula .. pozostaje czekac skoro nie ma rady btw kabl podlaczylem zeby bylo stale zlacze

@Edit

kurcze nie wiem co sie stało przesada wiec postanowiłem sciągnąć z pc instalke ale okazuje sie ze na PC wcale nie jest lepiej

Opublikowano

moze tak byc szczegulnie ze siora siedzi na 2 lapku jeszcze troche zamula .. pozostaje czekac skoro nie ma rady btw kabl podlaczylem zeby bylo stale zlacze

@Edit

kurcze nie wiem co sie stało przesada wiec postanowiłem sciągnąć z pc instalke ale okazuje sie ze na PC wcale nie jest lepiej

Napisałem Ci na pw co i jak. Musisz to jakoś przeżyć. W nockę spokojnie się pobierze.

Opublikowano

iinstalacja complete. gre mam tez czysta ale tylko gdy wejde do gry mam 4 pingu przez 2 sec a potem 1 ping.. i nie wiem co mam zrobic jakies pomysly?? nie da sie grac przy plynniutkiej grze i 1 pingu (na starym kompie miałem normalnie..)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...