Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Parę spraw

lee4its

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema własnie spisałem wszystkie darmowe gry na steam i jedną z nich jak na razie oglądałem na yt czyli tą i mi się spodobała, coś w podobie cod, moh, cs, no wiec tak nie oszukujmy się mam low kompa

1gb ram karta 128 geforce 6600 procek intel 4 cpu 1x.30 dx 8 gra na najniższych pójdzie na pewno, dlatego że team fortress 2 miał mi nie odpalic a lekkie lagi tylko są ( da się grać z modami na fps), ale ja mam pytanie do tej gry, bo nie widzę działu 'są jakieś mody na fps' i jeszcze jedno czy można grać przez neta np. tak jak w cs spisuje ip wchodzę gram czy polega na innej zasadzie, na pewno dam lajka za pomoc, chciałbym sobie zagrać gra ma mały rozmiar godzinka i pobrana, dzięki!

Opublikowano

1. Gra jest bardzo dobrze zoptymalizowana, więc na low Ci pójdzie.
2. Co do grania przez neta to gra jest tylko skupiona na połączeniu internetowym. Nie ma tam jak w CS'ie, że są serwery IP tylko są serwery standardowe w grze i gracze maja możliwość zakładania pokoi na tych serwerach.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

dzięki kolego pomogłeś, aczkolwiek w gre już gram dość długo i nie laguje, ale czasami taki minimalny spadek tak mi sie wydaję, czy są jakieś mody?

Opublikowano

dzięki kolego pomogłeś, aczkolwiek w gre już gram dość długo i nie laguje, ale czasami taki minimalny spadek tak mi sie wydaję, czy są jakieś mody?

O jakie mody Ci chodzi ? w sensie, że takie cfg jak w CoD'zie na więcej FPS'ów, czy takie coś jak zmienianie wyglądu broni itp. ?

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Takie żeby grafika była ładna nie popsute jakieś modele czy coś, daj jak najwięcej jak masz i wytłumacz instalacje, lajk poleci, dzięki........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...