Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Ez Cait MF

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MF -> moim zdaniem najgorsza z tych trzech, skille są praktycznie bezużyteczne w late, a i dmg ograniczony. Przeliczniki ap też niezbyt dobrze przepowiadają gre jako Adc.

Cait -> Również przeliczniki AP i dmg średni jednak nadrabia to ogromnym zasięgiem i możliwością pushu. W early łatwo dominuje linie, w late już słabnie.

Ezreal -> Imo najlepsza z tych 3 postek. Zdolny do harrasu, mocny dmg, łatwy push i ult gromiący luckerów. Dobry escape mechanism i wśród tych 3 postaci wytrzymuje na linii najdłużej.

Opublikowano

MF -> moim zdaniem najgorsza z tych trzech, skille są praktycznie bezużyteczne w late, a i dmg ograniczony. Przeliczniki ap też niezbyt dobrze przepowiadają gre jako Adc.

Cait -> Również przeliczniki AP i dmg średni jednak nadrabia to ogromnym zasięgiem i możliwością pushu. W early łatwo dominuje linie, w late już słabnie.

Ezreal -> Imo najlepsza z tych 3 postek. Zdolny do harrasu, mocny dmg, łatwy push i ult gromiący luckerów. Dobry escape mechanism i wśród tych 3 postaci wytrzymuje na linii najdłużej.

Popatrz troszke na lolkingu,miss:55% win ratio i jest rowniez czesto pickowana a ty mowisz ze najgorsza?Kazdy ma swoje zdanie

Wedlug mnie najgorszy adc z tych trzech to ezreal a najlepsza jest miss.

Dlaczego miss?Dlatego ze swoim ulti aoe potrafi zabrac wszystkim 1k dmg,ma zmniejszenie heala + zwiekszenie ataku z w,ma odbijajacy atak z q i slow z e.Rowniez szybko biega z pasywka wiec ciezka ja dogonic.

sstwc.jpg

Opublikowano

Według mnie Caitlyn . Fajny pasyw z którego można się leczyć lub atakować przeciwnika , pułapki które ratują przed gankami , slow . Dla mnie postać cud miód malina Polecam +

Opublikowano

Caitlyn:

Plusy:
- największy, początkowy zasięg autoataku ze wszystkich championów
- możliwość rozstawiania pułapek, które unieruchamiają przeciwnika (dobrze sprawdzają się podczas ucieczki oraz jako środek prewencyjny przeciwko gankom)
- Q skill o dalekim zasięgu
- możliwość spowalniania przeciwników
- dobre/niedobre ulti (jedno z lepszych lub gorszych ulti - patrz minusy)
Minusy:
- słaba w zwarciu jak większość ranged carry
- ultimate (posiada bardzo daleki zasięg i autonamierzanie, bardzo łatwe do zablokowania - innych wrogi gracz może "przyjąć na klatę" chroniąc właściwy cel)
- 2 skillshoty wymagają pewnego opanowania
Styl gry:
Typowy dla Ranged Carry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...