Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabiamy pieniądze przez internet - nie koniecznie na SM.

Wawrzu<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w dzisiejszym poradniku napiszę wam mój sposób na zarobek dosyć dużych pieniędzy

w sieci , za które potem możemy kupić smocze monety do metin2 chodź nie koniecznie.

Jest to serwis : http://pl.20dollars2surf.com/

( Pieniądze zarabiane w tym serwisie są w walucie $ - Dolar )

Opiszę wam po kolei co i jak robimy abyśmy mogli zdobywać nasze pieniądze.

Punkt 1 : Wchodzimy na stronę Kliknij . Jak widać pierwszą rzeczą jaką widzimy jest pole

do wpisania swojego e'maila.

Punkt 2 : Wpisujemy swój e'mail ( koniecznie działający ) i klikamy dołącz.

( Dużym ułatwieniem może być dla nas to ,że serwis jest w języku Polskim ).

Punkt 3 : Na naszego e'maila został wysłany link pliku który musimy pobrać aby zarabiać pieniądze.

( Czasami może pojawić się na stronie więc nie trzeba wchodzić na e'maila , proszę się

nie martwić jest to oficjalny program tej firmy/serwisu więc nie uszkodzi wam komputera )

Punkt 4 : Po ściągnięciu programu klikamy uruchom i ustawiamy język w jakim chcecie pracować

polecam Polski lub Angielski.

Następnie instalujemy program jego instalacja jest krótka i trwa od 30 sekund do 1 minuty.

Punkt 5 : Teraz powinniście ujrzeć formularz który musicie wypełnić ( nie koniecznie prawdziwe

dane ) oraz musicie ustalić wasz nick pod jakim chcecie być oraz kraj z którego jesteście

( Pamiętaj ! Kraj musi być podany prawidłowo ) !

Punkt 6 : Na wasz e'mail ( który podaliście na stronie głównej ) przyjdzie wam hasło od

serwisu które musicie wpisywać podczas logowania się na stronę.

Punkt 7 : Teraz już na waszym ekranie powinna być uruchomiona reklama.

( Jeśli nie ma reklamy włączcie ją klikając na ikonkę z $ - dolarami )

Punkt 8 : Teraz na wasze konto będą leciały pieniążki , każde 30 sekund uruchomionej reklamy

jest to 1 punkt na wasze konto. Im więcej macie włączony komputer tym więcej punktów

zarobicie , a im więcej punktów tym więcej kaski.

Jak już pisałem wyżej 30 sekund uruchomionej reklamy to jeden punkt.

1000 Punktów = 0.10$ - Dolarów ( wiem wydaje wam się mało , mi też )

Lecz serwis ten w ciągu dnia robi ok. 3/5 konkursów ,że gdy klikniecie na

reklamę otrzymacie od 1 do 1000 pkt , nagrody. Często można też dostać

jakieś bonusy. Czasami nawet codziennie może pojawić się konkurs ,że jak

klikniecie w reklamę to otrzymacie automatycznie ok. 20/30$ ! - To około 60/80zł

( Więc jak widać to już jest spora sumka ).

W tym serwisie jest ,także coś takiego jak funkcja ''Poleceni''

Gdy ktoś polecony od was otrzyma 1000 PKT to automatycznie na wasze konto

przechodzi suma 100 PKT , więc opłaca reklamować się ten serwis.

Potem zarobione pieniądze możecie wymienić na pieniądze w PayPal a potem chyba każdy

wie co robić , można robić zakupy :D.

Proszę o zdjęcie warna oraz liczę na Like.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Sprawdzałeś to ?? Wypłacalne ?

Tak codziennie mam kompa ok. 7 h online i idzie nieźle zarobić w ciagu miesiąca.

Zapomniałem dodać ,że kaska jest otrzymywana w pierwszy dzień każdego miesiąca.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Po tym że tak tam piszę i comodo mi wykrył "Próbe ingerencji w system" czy coś takiego..

sygna.png

Opublikowano

czy ten baner co mam wyswietlony na dole ekranu to musze w niego klikac . bo mam caly czas go otwartego i nadal 0 pkt nic mi sie nie powieksza. i czy jest cos jakis bot co by klikal w ten baner za mnie ???

87036772528495453814.png
Opublikowano

czy ten baner co mam wyswietlony na dole ekranu to musze w niego klikac . bo mam caly czas go otwartego i nadal 0 pkt nic mi sie nie powieksza. i czy jest cos jakis bot co by klikal w ten baner za mnie ???

Nie ten banner u dołu ekranu ma być włączony i pokazywać różne reklamy , butów converse , miłosne

gry typu ruletka i tak w kółko i czasami pojawiają się reklamy na których pisze ''Click here'' i gdy w nią klikniesz

otrzymujesz od 1 do 1000 pkt , lub $ można dostać nawet 20$ jak fajnie siadnie.

Opublikowano

Dużo ludzi z tego korzysta, osobiście mam $ 0,15 :D Narazie mało ale to pod koniec miesiąca przez parę dni włączyłem. :P

W internecie jest duużo dowodów wypłat. Nie ma na co czekać tylko włączamy banner i lecimy z tymi punktami.

PS. Punkty na początku miesiąca automatycznie wymieniają się na pieniądze, minimalna wypłata to 20$.

gnYrBkB.png

Opublikowano

Nie ten banner u dołu ekranu ma być włączony i pokazywać różne reklamy , butów converse , miłosne

gry typu ruletka i tak w kółko i czasami pojawiają się reklamy na których pisze ''Click here'' i gdy w nią klikniesz

otrzymujesz od 1 do 1000 pkt , lub $ można dostać nawet 20$ jak fajnie siadnie.

Max 1000 ptk = około 0.10$ więc 20 dolarów nie ma opcji. Można wygrać passa i max 1000 ptk. Więcej informacji jak co GG : 15828504 pomogę:) Ps. Ja już raz wypłaciłem teraz znowu zbieram.

Opublikowano

Od 16.10 do teraz nazbierałem 447 punktów (surfowałem z przerwami) dodając do tego płatne kliki i płatny e-mail.

Wie może ktoś czy działa do tego bot? Na przykład tasker żeby ruszał myszką.

gnYrBkB.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tut fajny tylko wgl nie opłacalny dajmy na to przez 5h tu za robię 5zł ? a pójdę do normalnej pracy ( lub pomóc komuś ) i zarobie 50zł

więcej na prąd wydasz jak zarobisz nie polecam zarabiania w taki sposób

Opublikowano

Przyda się na pewno komuś.

Aktualnie zajmuję się tworzeniem plików serwerowych metin2 pod serwer hamachi.

Opublikowano

To już wolę swoje PPA na którym zarobię kilkaset dolarów miesięcznie a nie durne surfy dla kilku dolarów

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

dokładnie ja na PPA zarabiam już od dwóch lat i miesięcznie wyciągam 2-4k zł :)

a ten surf to gówno nawet nie wypłacają nie polecam.

Opublikowano

dokładnie ja na PPA zarabiam już od dwóch lat i miesięcznie wyciągam 2-4k zł :)

a ten surf to gówno nawet nie wypłacają nie polecam.

Jak zarabiasz od 2 lat i 4k zł miesięcznie to słabo

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...