Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Almantia z pobraniem clienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już od 2 tygodni próbuję pobrać serwer Almantia.pl i nie mogę pobrać go do końca. Ciągle przerywa pobieranie a to na 80% a to na 30% itd. Najbardziej bym się cieszył jak by ktoś wrzucił Almantia na torrent abym mógł ją pobrać za pomocą uTorrent. Mam dosyć wolnego neta a dokładnie 0.5mb i almantie pobieram przez 4h lecz nigdy nie do końca. Kolega z trochę szybszym internetem również kilka razy próbował pobrać ten serwer i też mu przerywało pobieranie. Proszę o pomoc. Jeśli nie podałem jakiś niezbędnych informacji proszę o poprawienie mnie.

Z patcherem też mam problem istotnie wyskakuje mi jakiś błąd gdy go odpalam. Ściągnę go jeszcze raz i opiszę wam ten błąd.

Opublikowano

nie działa ponieważ Almantia nie pobiera się jak inne serwery tylko przenosi do stronki na której pobiera, znaczy chodzi mi o to że nie wyskakują żadne odnośniki itp. tylko pobieranie odbywa się na stronie.

Opublikowano

1 wcale nie działa a 2 nie da się ściągnąć za pomocą menagera. Ale przypomniało mi się że w historii pobierania miałem niedokończone pobieranie z 1 mirroru jak jeszcze działał i właśnie ściągam to za pomocą menagera. Zobaczymy jutro czy się uda :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...