Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wy też tak macie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie takie coś jeżeli ktoś na was patrzy lub myśli o was , to patrzycie w jego jej stronę ?

Zauważyłem że mam coś takiego u siebie , w szkole mamy okna obok wejścia do szkoły , i gdy nie raz pisze zadanie lub się ucze nie zwracając na nic uwagi , w pewnym momencie spojrzę obok wejścia i ktoś przechodzi . Macie takie coś ? Czy mi tylko tak w dekiel bije o.OxD

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Przykro mi to mówić ale masz schizofremie paradoidalną (nie wiem jak to się piszę) Prawdopodobnie dzisiaj w nocy przyjdzie do ciebie szatan i zacznie gadać po hiszpańsku :)

A tak serio no normalne, że jak coś/ktoś przechodzi to się tam gapisz :D też tak mam jak jeszcze nie wiem kto to jest i jak szybko przemknie to też się pacze.

Opublikowano

Heh chyba przeczucie :p. Ja mam coś dziwnego że czasem potrafię przewidzieć ruch i słowo człowieka nawet dosyć często widocznie mój mózg zapamiętuje takie drobne rzeczy i przewiduje xD. Wiem pojechane to trochę.

Opublikowano

,,Jak ktoś myśli o mnie to staram się nie patrzeć w stronę tego kogoś"

Ja nwm czemu , ale zawsze się patrze na tą osobę , która się na mnie patrzy.

Opublikowano

Jak ktoś myśli o mnie to staram się nie patrzeć w stronę tego kogoś a jak ktoś na mnie patrzy to dobrze już wiem kto to jest.

skąd możesz wiedzieć, że ktoś o tobie mysli ?? :O

Opublikowano

hahaah ale temat xD Ale tak na zdrowy umysl jak przechodzi kolomniefajna dupa (dziewczyna) to wiadomo ze sie odwracam xD i patrze sie tam gdzie nie powinienem . Ale takie jest zycie . A w kosciele tez sie tak patrzysz na ksiedza ? Jak tak to juz po tobie . Tak jak kolega pisal szatan przyjdzie w nocy xD

BUM

Opublikowano

Ja nwm czemu , ale zawsze się patrze na tą osobę , która się na mnie patrzy.

też tak mam

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

to wasza reakcja mózgu , mózg dostrzega nawet jak śpicie jak ktoś się na was patrzy i się zaraz obudzicie to jest normalny odruch ci co nie mają tego to mają jakieś problemy pewnie

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Bardziej debilnego tematu nie widzialem

Spam, posty mało, lub nic nie wnoszące do tematu. Kara = 5%. // RS.

A Ty moderator nie? 111 postów i ma moda :D

spok

Trzymaj się tematu ;). // RS.

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Pomiędzy ludźmi jest podobno więź psychiczna, dlatego jesteśmy tak bardzo wrażliwi na czyjąś krzywdę czy szczęście.

Często mamy uczucie, że ktoś się na nas patrzy i tak faktycznie jest ;)

Jesteśmy tak stworzeni i tego nie zmienimy.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Temat mimo wszystko nie jest taki głupi...

Tak, wiele osób tak ma. Np. żołnierze Navy, kiedy są na akcji skupiają się na krzyżu w lunecie, a nie na samym celu. Oni nazywają to 6 zmysłem.

Np. gdy jesteś odwrócony do kogos plecami i ten ktoś na Ciebie patrzy, wtedy odnosisz wlasnie takie wrażenie.

Sądzę, że coś w tym jest

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Jak przechodzi i słyszę tą osobę to tak, ale czasami też tak mam. Ale skąd masz wiedzieć, że w danej chwili ta osoba o tobie myśli?

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

jak się na ciebie patrzy to zrób test, nie patrz się na nią i ziewnij tak żeby nie mogła usłyszeć a potem się na nią popatrz

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Też tak mam , że widzę , jak ktoś przechodzi, a jak np. nie raz próbuje sprawdzić kto przeszedł, to nikogo tam nie ma.
Tak samo w domu, widzę , jak ktoś przychodzi . I co ? I nic, bo nikogo tam nie ma , ja mam jakąś schize chyba :D

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...