Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ranked - eliminacje

0nYk3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Właśnie jestem w trakcie rozgrywanie pierwszych 10 rankedów (eliminacje) i mam 2 pytania.

1. Czy jeżeli wyjdę podczas wybierania champów to zaliczy mi to jako przegrany czy nie? Bo podczas normalnych rankedów to wiem, że odejmuje LP. Potrzebuję tej informacji ponieważ jak widzę, że na bota idzie riven z nidalee, to aż mnie skręca.

2. Jeśli w s2 nigdy nie grałem rankedów to ile muszę wygrać meczy z tych pierwszych 10 żeby dostać się przynajmniej do silver V ?

Jeśli były już zadawane takie pytania to z góry przepraszam ale nie mogłem znaleźć odpowiedzi na te pytania.

muzyka w sygnaturze :x.

Opublikowano

1. Nie, odejmie Ci tylko 3 punkty.

2. Wygrać z rzędu coś 5.

Jakie punkty? Bo nigdzie nie widzę żeby w klasyfikacjach (10 pierwszych rankedów) były jakieś punkty po za ilością wygranych/przegranych meczy.

Opublikowano

Wygraj 10 bd miec silver 1 albo gold

Wygrałem 10:1 (ten loss to ostatni mecz, gdy dostałem ranking) i miałem Gold I

Tak jak np. wygrasz 15 meczy pod rząd, to przenosisz się jeden tier wyżej

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano
8 wygranych, 2 przegrane, 1 wyjście podczas wybierania champów = Silver II

Dzięki za odpowiedzi.

Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...