Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tekkit Classic][Ogar Admin]Potega-Gier.com-Tekkit[24/7][0 Lagów][12 GB RAM!]

ufo98765

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak chcesz robic tekkita i zablokować na nim wszystko to zrób survival bez pluginów i wyjdziesz na to samo -.-
grać na tym ścierwie nie bede gdyż zrobiłem mining turtle zeby zrobil mi kopalnie ... który nie jest wypisane w dziale zablokowanych przedmiotów ... jest zablokowany przez nieogarniety plugin (a mod mi próbuje wcisnąć ze to jest celowo zrobione to niech wbije na bardziej ogarnięty serwer zagraniczny zobaczy jak sie blokuje rzeczy a nie ze swoją filozofią wyskakuje)a nawet nie dostałem zwrotu za niego -.-
jak raz zaczynałem gre i poświęciłem na niego wiekszość diamentów i innych surowców i ja pierd0le taki serwer gdzie administracja nie baczy na swoje błędy i nie naprawia ich -.-
Wielke NIE dla tego NIE-TEKKITA

Opublikowano

dziecko plączę na mpcforum ... bo stracił 3 diaxy

raczej to dziecko wysłałoby cie w jedną stronę do chirurga na transplantacje skóry na twarzy + do dentysty , gdyby cie spotkało...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...