Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille dla zalogi Tiger II

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dowódca: Tu dałbym mentora, szkoda że nie jako pierwszy ale trudno bo jak dojdziesz do E-100 to i tak odczujesz różnice.

Celowniczy: Snap Shot

Kierowca: Smooth Ride

Radiooperator: Tutaj zawsze daje naprawę. Skille radiooperatora są moim zdaniem zbędne na czołgu ciężkim.

Ładowniczy: Jest ich dwóch, jeśli nie masz Adrenaline Rush na żadnym to go bierz. Jeśli masz, to w takim razie 2x naprawa. Intuicja nie jest zbytnio pomocna, bo wystarczy wrzucić pocisk do kolejki ładowania.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dzieki, ale mógłbyś napisać te skille po polsku? :D

Nie chciałbym jebnąć sie w jakimś ;/

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Zmień pierwszą umiejkę na Towarzyszy Broni i daj jako drugie te skille co masz.

Nie będę niczego zmieniał...

Ja sie pytam jakie wygrać 2 skille

Opublikowano

Dowódca: Tu dałbym mentora, szkoda że nie jako pierwszy ale trudno bo jak dojdziesz do E-100 to i tak odczujesz różnice.

Celowniczy: Snap Shot

Kierowca: Smooth Ride

Radiooperator: Tutaj zawsze daje naprawę. Skille radiooperatora są moim zdaniem zbędne na czołgu ciężkim.

Ładowniczy: Jest ich dwóch, jeśli nie masz Adrenaline Rush na żadnym to go bierz. Jeśli masz, to w takim razie 2x naprawa. Intuicja nie jest zbytnio pomocna, bo wystarczy wrzucić pocisk do kolejki ładowania.

ale namieszałeś.. chciałeś napisać, że jeśli masz adrenaline rush na nich to je bierz, jesli nie masz to naprawa

Opublikowano

Hmm.. No to ciekawe. Ja zawsze dawałem każdemu w naprawę, bo myślałem że tak jest najlepiej. Jeżdżę właśnie ISem. I zawsze załogę ze starego czołgu przesuwałem na nowy. Dobrze zrobiłem ? Czy może lepiej nową załogę 70% i nowe perki ?

Opublikowano

Nie będę niczego zmieniał...

Ja sie pytam jakie wygrać 2 skille

Serio, towarzysze broni są najważniejsi na 1'szy skill na HT

Zmień pierwszy skill na Towarzyszy, na drugi daj to co masz

Tak się będzie opłacać najbardziej

shoob.png

Opublikowano

Hmm.. No to ciekawe. Ja zawsze dawałem każdemu w naprawę, bo myślałem że tak jest najlepiej. Jeżdżę właśnie ISem. I zawsze załogę ze starego czołgu przesuwałem na nowy. Dobrze zrobiłem ? Czy może lepiej nową załogę 70% i nowe perki ?

Każdy wybiera perki pod siebie. Jeśli Ci się dobrze gra, z takimi skillami jakie masz to nie zmieniaj ;)

76561198001815076.png
Opublikowano

Kurwa- NIEEEEEEEEEE! Tylko nie wideoporadniki od WG. WG tworzy grę, ale na dobieraniu skilli wogl się nie zna. Na pierwszą umiejkę all BiA, potem bierz według upodobania.

Opublikowano

Wybrałem towarzysza broni jako drugi skill.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...