Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FishBot Kamera - dziwnie działa.

Nipseyyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tak jak w temacie.
Pobrałem FishBot'a ( www.metin2mod.tk --> inne --> fishbot | coś tak ) no i odpalam fajnie działa itp itp .. postawiłem dziś od 00:00 do 05:00 tego bota no i zamknąłem laptopa ( jak zamykam to nic sie nie dzieje, nic nie zakończa ani nic - taka opcja działa wszystko tak jak na otwartym ), włączyłem CWK ( czasowy wyłącznik komputera ) nastawiłem na 05:00 że ma wyłączyć kompa no i zakupiłem 10x200 papek, wchodzę teraz na komputer patrze ze kilka małży tylko jest a papki tylko 200 zużyte czyli 9x200 zostało , co się dzieje? Bot się zawiesza ?

Moze macie lepszego ?

( FORUM [ NABÓR ON ] | www.gamerecords.tk )

Metin2

Opublikowano

Za pewne gdy łowiłeś ktoś cie uderzył. Gdy tak się stanie postać przestaje łowić i musisz sam ją naprawić. Ogólnie nie polecam zostawiać FB na noc, bo zwykle gdy się budzisz to widzisz "Twoje konto zostało zbanowane"

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Nie wiadomo jak może działać bot w momencie zamknięcia ekranu, ale ja zawsze zostawiałem otwartą :P
Osobiście jak chcesz poszaleć z FB'tem to polecam z m2mob lecz jest on płatny lub poszukaj na mpc HardFish v.1 lub po prostu skorzystaj z moda od kamera, który również ma wgranego FB'ta :)

Osobiście to polecam nie zamykać klapy laptopa i najlepiej wstać o tej 05:00 żeby go wyłączyć :) Coś za coś.
Pozdrawiam.

@UP
Bodajże masz opcję anty PK, która sama ustawia łowienie (lub było to w innym FB)

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...