Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bronie i zbroje takie jak na dragonmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SS'y Daj!

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Masz juz je w jego plikach, stawiasz serwer na jego plikach,pobierasz clienta,zmieniasz IP w serverinfo.py na swoje z koncowka .100,lub jesli chcesz wyciagac i dodawac do swoich plikow,clienta musisz wyciagnac iconki z icon/item,pliki dds,gr2 z PC,pc2,wyciagnac wpisy icon.xml,PC,pc2,item_proto,item_list.txt,zapytania item_proto mysql.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Masz juz je w jego plikach, stawiasz serwer na jego plikach,pobierasz clienta,zmieniasz IP w serverinfo.py na swoje z koncowka .100,lub jesli chcesz wyciagac i dodawac do swoich plikow,clienta musisz wyciagnac iconki z icon/item,pliki dds,gr2 z PC,pc2,wyciagnac wpisy icon.xml,PC,pc2,item_proto,item_list.txt,zapytania item_proto mysql.

Kolego ale jak mam pliki kaszanka.pl a zmieniać raczej nie chcę

Opublikowano

bierzesz z jego clienta bronie dodajesz do swojego, dodajesz icony do icon, robisz wpisy do item_list, item proto serwerowego i clientowego i tyle.

sygna1.png

Opublikowano

TEKEN Nie Tylko W Rykox W Qentois Też Są

Aby Dodac Te Bronie Musisz Wykopiowac Odpowiednie Liniki Item_Proto I Wykopiowac Item_List

Eq Masz Tutaj Jak Ktoś UP Podrzucił http://www.mpcforum.pl/topic/607039-tuteq-smoka/

A Zbroje Wykopiuj Z Tąd http://www.mpcforum.pl/topic/714827-dl-nowe-zbroje/

Szczerze To Dopiero Dzis Nauczyłem Sie Wyciągac Wpisy I Powiem Szczerze OPŁACAŁO SIE !

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok mam z tych zbroi i to jest jakos po niemiecku i nawet instrukcji jak mam to wgrac nie rozumiem -_- .Moglby ktos wyjasnic co i jak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...