Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft - Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie hostingi są dobre i nie mają lagów? Chodzi mi tak bym mógł kupić z 60-100 slotów za normalną cenę, glass na csrv niestety za drogi jak na moją kieszeń. Obecnie mam z pukawki pakiet za 100 zł z możliwością do 100 slotów lecz mam 60 mimi to są ciągle lagi

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Mi się spodobał hosting ycraft.pl

Fajni administratorzy, chętni pomagać, na prawdę przyjemnie...

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Na CSRV nie musisz kupować przecież glass, oferta o klocek niższa też jest świetna i oczywiście ją polecam. Jeśli jednak nie to może fiberhost.pl

Opublikowano

ale te hostingi co podajecie jak zamówię dajmy 60 slotów na dobrym pakiecie nie będzie lagów ani wyłączania się serwera?

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem ten będzie najlepszy :

https://craftserve.pl/

Ale nie mam pewności, czy nie będziesz mieć lagów, jednak najtaniej, a hosting nie jest wcale zły, z kolegą dawniej prowadziliśmy na nim serwer, i naprawdę polecam.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Powiem tak. Nie bierz mineserv, lecą na kasę , nie na jakość. Najlepsze według mnie to craftserve.pl , ale jak nie chcesz to polecam fiberhost.pl lub disconnect .

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Mineserv.eu nie polecam ja przy 2/3 max. liczby użytkowników miałem crasha co 3h. Zdecydowanie disconnect.pl! Najpierw spróbuj na testowym.

Jeśli pomogłem, liczę na like. :D

Mój serwer mc: yeahcraft.srvmc.pl

Potrzebni mi Gracze.

Opublikowano

ja polecam craftserv sam mam tam serwer i ładnie chodzi :)

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500

Opublikowano

Powiem tak. Nie bierz mineserv, lecą na kasę , nie na jakość. Nie bierz disconnect - bardzo duze lagi. Najlepsze według mnie to craftserve.pl , ale jak nie chcesz to polecam fiberhost.pl

Dlaczego Pan za każdym razem pisze o lagach na disCONNECT.pl? A gdy administracja tego hostingu prosiła o Winmtr IP czy inne dowody dalej Pan ich nie przekazał?

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Bierz Disconnect.pl. Jeden z lepszych firm oferujących serwer minecraft. Mam tam serwer i jestem zadowolony. Przy większej ilości pluginów, nie odczuwałem lagów.

//reklama

Opublikowano

Polecam ci CraftServe

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...