Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Rejestracja na PBE OTWARTA !

BoilerFirst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne bo jak klikam GRAJ ZA DARMO to pojawia sie Wczytywanie... i z powrotem to samo. ;\

@edit Dobra już wiem regionu nie wybrałem. xD

gnYrBkB.png

Opublikowano

Dziwne bo jak klikam GRAJ ZA DARMO to pojawia sie Wczytywanie... i z powrotem to samo. ;\

Każdemu działa ...

Jak chcesz to pisz PW i zrobie Ci konto :)

Opublikowano

Musisz Region Change zmienić na PBE i bedzie dzialac. Ja zrobilem juz sobie konto i sciagam ~10 minut ;)

Opublikowano

Mam Problem . Ponieważ gdy się zaloguje to mam potem czarny ekran.(robiłem opcje napraw i nic)

( jeśli ktos może zrobić konto to prosze na pw)

mca.png

Opublikowano

Ten czarny ekran to nie wiem co to za problem i chce sie dowiedziec napisze do supportu może jakies błędy ;)

Opublikowano

Mam Problem . Ponieważ gdy się zaloguje to mam potem czarny ekran.(robiłem opcje napraw i nic)

( jeśli ktos może zrobić konto to prosze na pw)

Mam ten sam problem. Może ktoś pomóc?

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Wynika z tego że każdy ma ten problem cos się musiało zj........ć Trzeba czekać nie ma innej opcji.

Opublikowano

wejdź w patcher lol'a ,a potem w rogu górnym zębatka taka ,a potem napraw / repair / fix :P i tyle

Opublikowano

Również mam problem z czarnym ekranem, więc podpinam się pod prośbę od rozwiązania problemu. Repair zapewne nic nie pomoże, bo stare konto działa...

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o czarny obraz to już pbe to naprawia i co się doczytałem to wyłączą rejestrację do puki nie naprawią błędów oraz wyłączą serwery.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...