Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoto z CD-Action

piotr570

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej z okazji tego że w nowym CDA jest złoto, nasuwa mi się pytanie.Czy jak kupię 3 CDA to będę mógł wpisać te 3 kody na 1200Golda co ta sumę łączną rzęu 3600? czy tylko jeden kod można wpisać z tego CDA/

Pozdro

Opublikowano

Hej z okazji tego że w nowym CDA jest złoto, nasuwa mi się pytanie.Czy jak kupię 3 CDA to będę mógł wpisać te 3 kody na 1200Golda co ta sumę łączną rzęu 3600? czy tylko jeden kod można wpisać z tego CDA/

Pozdro

Tylko jeden kod.

76561198001815076.png
Opublikowano

Tylko jeden kod.

Xanter mylisz się, będzie mógł wpisać 3 kody na 1200golda (to jest kod bonusowy) w każdej gazecie jest inny, wiem, bo gdyby w każdej gazecie byłten sam kod, to gdy mój kolega mi go podał to u mnie na moim koncie by wbiło.. w kazdej gazetce zapewne jest ten sam kod zaproszeniowy, ale kod bonusowy jest inny wiec mozna kupić gazetek np 3 i bedzie się z tego miało 3600 golda.

Opublikowano

Gejj, to nie jest prawda, weź najpierw sprawdź łbie, a potem się udzielaj, kupiłem 2 cd action i wpisałem 1 kod i luz, wpisałem drugi i było komunikat że można tylko raz i że już wykorzystałem. Gazetkę odsprzedałem za dychę ;)

2815676267.png

Opublikowano

yhm... ale pomyśl może ty. mój kolega kupił tą gazetkę i wykorzystał kod na 1,2k golda. (skoro w gazdej gazecie jest taki sam kod, to mi tez on powinien wejsc), podał mi ten kod i pisało, że wykorzystany, co automatycznie wnioskuje, że kod bonusowy (na 1,2k) w każdej gazecie jest inny

Opublikowano

yhm... ale pomyśl może ty. mój kolega kupił tą gazetkę i wykorzystał kod na 1,2k golda. (skoro w gazdej gazecie jest taki sam kod, to mi tez on powinien wejsc), podał mi ten kod i pisało, że wykorzystany, co automatycznie wnioskuje, że kod bonusowy (na 1,2k) w każdej gazecie jest inny

lol, ty nie wiesz na jakiej to zasadzie działa.

Konto można doładować tylko jednym kodem z puli kodów CDA.

76561198001815076.png
Opublikowano

W CDA dają w każdej gazecie ten sam kod,więc aktywować go można raz...

A jak kupisz sobie WoT w pudełku to tam masz inny kod który możesz wpisać...

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

Jezu, delibe. Kod jest napisany na płycie z bonusami. Każdy jest inny, a w samej gazecie pisze, że do jednego konta jest jeden kod i sam kod można wykorzystać raz. Wyjaśnione.

Opublikowano

Każdy kod jest unikatowy, jednorazowy. Niezależnie ile się kupi gazet, na jednym koncie można użyć tylko jednego kodu, więcej kodów nam nie przyjmie bo jest nałożony odgórny limit.

76561198001815076.png
Opublikowano

Debilem nazywaj samego siebie, nie po to coś pisze aby mnie obrażano.

To naucz się korzystać z takiego daru jak czytanie. Po to masz gazetę żeby przeczytać o kodzie...

Opublikowano

15,99 zł.

A co do tych kodów, to czemu nie słuchacie jak mówimy że działa tylko 1, spoko jeżeli chcecie to sobie sami sprawdzić to wydajcie 30zł z czego 15 pójdzie na marne.

2815676267.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...