Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest to dobry telefon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otoz chchialbym wymienic moja X8 na cos nowszego i znalazlem taki model SONY'ego jak SOLA. Czy ma ktos ten telefon , jak mu sie zachowuje itd? Z tego co wiem to jest trudno wymienic baterie w tym telefonie.W razie czego to lapcie tu specyfikacje tego telefonu : http://www.telepolis.pl/telefony/sony-xperia-sola,4,2,2203.html

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Ja bym wymienił.

+Design

+Obudowa

+OS

-cena

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Sola = dno. To, że ma 4.0 nie znaczy, że dostanie 4.1 i , co napewno nie nastąpi, do 4.2. W tej cenie jest Advance, oraz wyłapiesz Iphone a 3gs 16 gb

Zalety Soli :

-duża ilość pamięci wewnętrznej (chyba 8 gb, albo 16 - nie pamiętam)

-waga( jest jednym z lżejszych telefonów)

wady:

-ram 512mb

-bardzo cienka jakość/cena

-zapomniany już model

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

W tej cenie masz ciekawe alternatywy, takie jak Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy Ace 2, czy też Sony Xperia J, albo P. Ja osobiście polecam P - naprawdę dobry telefon!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...