Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM][SZUKAM]Rozwiązania do aimbota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Musiałem założyć ten temat z mojego starego konta z 2011 roku, ponieważ na moim nowym "Ziddu" nie da się pisać w tym konkretnym dziale... -,-

Ok, do rzeczy. Od wczoraj zastanawiam się nad aimbotem do gry Counter-Strike 2D i jeśli mi się uda to będzie pierwszy działający (uniwersalny).

Cały kod:

HotKeySet ( "F9", "stop" )
Func stop()
   exit
EndFunc
sleep(5000)
#include <ImageSearch.au3>
Global $x, $y
While 1
$polozenie_celu = _ImageSearch("gfx\tt.bmp", 1, $x, $y, 0)
If $polozenie_celu = 1 Then
   MouseMove($x, $y, 100)
   MouseClickDrag( "left", $x, $y, $x, $y, 100 )
endif
WEnd

A teraz w czym problem. Do namierzania użyłem ImageSearch (zgodnie z zaleceniami pewnego użytkownika forum):

Global $x, $y
While 1
   MouseMove($x, $y, 100)
endif
WEnd

Jak widać skrypt znajduje obrazek tt.bmp i celuje na niego, po czym użyłem opcji MouseClickDrag, która ma za zadanie strzelać. Całą funkcję ( jeśli mogę tak to nazwać ) umieściłem w pętli aby za każdym razem, gdy znajdzie przeciwnika w niego strzelał, ale przez to bardzo zamula system ;( Może ma ktoś alternatywę?

Drógą rzeczą jest to, że modele graczy wyglądają mniej więcej tak:

TT i CT

Sorry, że tak wstawiłem, ale mpc nie toleruje .bmp :#

Teraz najważniejszym problemem nie jest to, że bot będzie celował tylko w model tt, ale to, jaki plik tt.bmp mam zrobić, aby bot wiedział gdzie ma celować.

Próbowałem już z pikselem w odmiennych kolorach gdzieś na modelu gracza pliku tt.bmp, ale gra teraz nie toleruje zmiany tekstur (kiedyś tolerowała) ;( I jak coś pozmieniam w gfx to mi wywala jakieś artefakty :/

Proszę o pomoc ;(

Pozdrawiam, Ziddu

i181269_tress.png

:|: by Me :|:

Sygnaturki i

zamówienie

;)

[PW]

Opublikowano

Autoit jest ogólnie powolnym skryptem

Może w C++ lub C# by było lepiej

Za pętlą While dodaj sleep np.

sleep(100)

Czyli 1/10 Sekundy, możesz też dać 1/100 sekundy, po prostu skrypt musi mieć jakiś przerywnik aby nie zamulał

Opublikowano

Witam! Musiałem założyć ten temat z mojego starego konta z 2011 roku, ponieważ na moim nowym "Ziddu" nie da się pisać w tym konkretnym dziale... -,-

Ok, do rzeczy. Od wczoraj zastanawiam się nad aimbotem do gry Counter-Strike 2D i jeśli mi się uda to będzie pierwszy działający (uniwersalny).

Cały kod:

HotKeySet ( "F9", "stop" )
Func stop()
   exit
EndFunc
sleep(5000)
Global $x, $y
While 1
   MouseMove($x, $y, 100)
endif
WEnd

A teraz w czym problem. Do namierzania użyłem ImageSearch (zgodnie z zaleceniami pewnego użytkownika forum):

Global $x, $y
While 1
   MouseMove($x, $y, 100)
endif
WEnd

Jak widać skrypt znajduje obrazek tt.bmp i celuje na niego, po czym użyłem opcji MouseClickDrag, która ma za zadanie strzelać. Całą funkcję ( jeśli mogę tak to nazwać ) umieściłem w pętli aby za każdym razem, gdy znajdzie przeciwnika w niego strzelał, ale przez to bardzo zamula system ;( Może ma ktoś alternatywę?

Drógą rzeczą jest to, że modele graczy wyglądają mniej więcej tak:

TT i CT

Sorry, że tak wstawiłem, ale mpc nie toleruje .bmp :#

Teraz najważniejszym problemem nie jest to, że bot będzie celował tylko w model tt, ale to, jaki plik tt.bmp mam zrobić, aby bot wiedział gdzie ma celować.

Próbowałem już z pikselem w odmiennych kolorach gdzieś na modelu gracza pliku tt.bmp, ale gra teraz nie toleruje zmiany tekstur (kiedyś tolerowała) ;( I jak coś pozmieniam w gfx to mi wywala jakieś artefakty :/

Proszę o pomoc ;(

Pozdrawiam, Ziddu

hjcg

7ef2ddf5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...