Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak przyspieszyc zarabianie?

Zbugowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 7 lvl i 2090 zl na bronie i inne.Chce zarabianie przyspieszyc bo chce na wyzszych lvl miec wiecej kasy nie wiem np na ak 47 Nie bede korzystal z tej waluty ktora trzeba kupowac.

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Nie da się tego w żaden sposób przyspieszyć, musisz po prostu dużo grać, a twój zespół wygrywać, jak jesteś na górze listy po rundzie to też chyba dostajesz trochę więcej. W daily draw możesz wylosować zwiększenie credits o 100% na określony czas, np. miesiąc. Ale żeby kupić za to broń musiałbyś naprawdę dużo grać, ja np. na zwiadowcy (19 lvl) mam dopiero 45000 creditsów.

PS. AK-47 w tej grze ssie, nadaje się tylko na bardzo małym dystansie, powyżej 30 metrów trzy czwarte pocisków nie trafia.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Witam mam 7 lvl i 2090 zl na bronie i inne.Chce zarabianie przyspieszyc bo chce na wyzszych lvl miec wiecej kasy nie wiem np na ak 47 Nie bede korzystal z tej waluty ktora trzeba kupowac.

No za 2000 zł byłoby trochę fundsów wykupiłbyś wszystko. Ale tak serio graj na sharqi rush jak wygrasz i będziesz na 1 miejscu dostaniesz 200 creditów :D

Opublikowano

Jak szybko zdobywać credyty otóż to najlepiej trafiać na jakiś dobry team gdyż w większych przypadkach triafiamy na naprawdę nieograrniety team i wtedy za przegrane wiadomo nic nie będziemy zyskiwać.Poza tym grać na takich mapach gdzie jest najwięcej przyznawanych credytów:

1. Punktacja za wygrane:

• Basra = 60 Credits
  • Dalian = 80 Credits
  • Dragon Valley = 80 Credits
  • Karkand = 60 Credits
  • Karkand (Rush) = 100 Credits
  • Mashtuur = 80 Credits
  • Myanmar = 70 Credits
  • Oman = 80 Credits
  • Sharqi = 130 Credits
  • Sharqi (Rush) = 100 Credits

2.Punktacja za przegrane:

• Basra = 20 Credits
  • Dalian = 30 Credits
  • Dragon Valley = 30 Credits
  • Karkand = 20 Credits
  • Karkand (Rush) = 50 Credits
  • Mashtuur = 30 Credits
  • Myanmar = 25 Credits
  • Oman = 30 Credits
  • Sharqi = 50 Credits
  • Sharqi (Rush) = 50 Credits

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...